Customer service

Ehdot

Returns & change

BURUNDI GAHARO HILL - DRY FERMENTATION

Varastossa
SKU
KU703
149 €

Tämä koe on toteutettu niin, että otimme yhden päivän, kesäkuun 9 päivä ja jaoimme tämän mikroerän kolmeen yhtä suureen osaan. Kahvit poimittiin yhdeltä vuoren rinteeltä, Gaharo Hilliltä. Tuona päivänä yli 400 viljelijää Gaharosta keräsivät sadon ja niin syntyi niin sanottu mikroerä kahvia. Kaikki kolme kahvierää pulpperoitiin Carlsonin perheen Mckinnon koneella ja laitettiin sitten omiin fermentointitankkeihin.

TANKKI 1: DRY FERMENTATION

Fermentointitankki tyhjennettiin vedestä ja sitten kahvin annettiin fermentoitua 16 tunnin ajan.

TANKki 2: DOUBLE FERMENTATION

Tämän kahvi prosessointi aloitettin kuten yllä mainittu, mutta 16 tunnin jälkeen kahvi siirrettiin toiseen tankkiin jossa sitä odotti uusi raikas vesi jossa kahvin annettiin sitten fermentoitua vielä seuraavat 16 tuntia. 

TANKKI 3: WET FERMENTATION

Tämä kolmas erä toteutettiin niin, että kahvin annettiin fermentoitua tuoreessa vedessä 16 tunnin ajan. 

Linkin takaa löytyy lisää tietoa tästä kahvista. (Ruotsikis sekä englanniksi)

Lue lisää Piilota


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin