Customer service

Ehdot

Returns & change

Brazil Sítio Bateia - Caparaó Coffee Showcase

Ei varastossa
SKU
JNBOX9
THE LAST OF THE GREEN COFFEE IS ROASTED!

Brazil Sitio Bateia on erittäin uniikki 20 kg:n mikroerä, jonka onnistuimme voittamaan kahvikisan yhteydessä pidetystä raakakahvihuutokaupasta. Kahvi tulee Genesio Tomaz Tomazini -nimiseltä viljelijältä, joka tilallaan Sitio Bateialla kasvattaa Red Catuai -lajiketta. Aivan fantastinen kahvi, jonka maussa on tummaa viinimarjaa, greippiä, maitosuklaata sekä kirsikkaa. Olemme todella innoissamme tästä, sillä tämä on jotain mitä emme pohjoismaissa ole ollenkaan tottunut odottamaan brasilialaisilta kahveilta.

Kilpailun taustalla on se, että Cup of Excellence ei koskaan ajoitu Brasiliassa vuodenaikaan, jolloin osassa maata on satokausi parhaimmillaan. Tämän vuoksi ystävämme FAF:illa päättivät ryhtyä tuumasta toimeen ja järjestivät BSCA Micro-Region Showcase -nimisen kilpailun kansainvälisine tuomareineen. Mukana oli myös Johan&Nyströmin edustaja. Tuomarit arvostelivat kisassa Caparaó ja Espírito Santo -alueiden parhaat kahvit.

Kisan kahvit maistettiin(engl. cupping) ja pisteytettiin, jonka jälkeen ne huutokaupattiin ostajille. Tämä kyseinen kahvi teki meihin suuren vaikutuksen ja olemme erityisen ylpeitä voidessamme tarjota sitä asiakkaillemme.

Lue lisää Piilota