Customer service

Ehdot

Returns & change

Burundi Gaharo Hill, Honey

Varastossa
SKU
KU65
16 €

Burundi Gaharo Hill on honey-prosessoitu kahvi Long Miles Coffeelta Burundista. Kahvi tarjoilee makeutta ja intensiivisen hedelmäisiä vivahteita, joissa maistuu ruusunmarja, appelsiini, kirsikka sekä tonic-vesi.

Bukeyen pesuasema, jossa kahvi on prosessoitu, sijaitsee Gaharo Hillin juurella. Ben ja Kristy Carlson muuttivat Yhdysvalloista Burundiin sen jälkeen, kun he löysivät burundilaisissa kahveissa piilevän potentiaalin. Long Milesin perustamat pesuasemat ovat tärkeä osa tätä projektia, jonka keskiössä ovat kahvinviljelijät. Kaiken tarkoituksena on parempien edellytyksien luominen kahvinviljelijöille. Bukeyen pesuasema on ensimmäinen pesuasema, jonka Carsonit rakensivat. Se sijaitsee Kayanzan maakunnassa, Burundin pohjoisosassa.

Tänäkin vuonna olimme onnekkaita saadessamme valita Long Milesin useista hurmaavista kahvieristä suosikkejamme. Tämä Gaharo Hillistä tullut kahvierä vei kielemme mennessään, kun se tuli eteemme cupping-pöydällä, tarjoillessaan hurmaavaa makeutta sekä intensiivistä hedelmäisyyttä. Olemme iloisia voidessamme tarjota teille tämän honey-prosessoidun kahvin ja sitä kautta tuoda esiin makujen moniulotteisuuden, joka on Long Milesin kovan työ tulosta Burundissa.

Pehmeä & Täyteläinen - 250g Papuina

Lue lisää Piilota


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin