Customer service

Ehdot

Returns & change

Burundi Long Miles

Varastossa
SKU
KU108
15,50 €

Burundi Long Miles on rakas jälleennäkeminen Burundilaisten kahvintuottajaystäviemme kanssa. Tämän kauden kahvi tarjoilee hurmaavia ruokosokerin ja punaisten viinimarjojen makuja, kukkaisin vivahtein. 

Ben ja Kristy Carlson muuttivat Yhdysvalloista Burundiin sen jälkeen, kun he löysivät burundilaisissa kahveissa piilevän potentiaalin. Long Miles Coffee Project on heidän perustama projekti, jonka tavoitteena on tuottaa korkealaatuisia kahveja. 

Long Milesin perustamat pesuasemat ovat tärkeä osa tätä projektia, jonka keskiössä ovat kahvinviljelijät. Kaiken tarkoituksena on parempien edellytyksien luominen kahvinviljelijöille. Meillä oli ilo vierailla Carlsonien luona ensimmäisen kerran jo vuonna 2014 ja olemme tuon ensikohtaamisen jälkeen vierailleet heidän luonaan useaan kertaan. Pesuasemat sijaitsevat Kayanzan maakunnassa yli 1800 metrin korkeudessa. Sadonkorjuu sijoittuu huhtikuusta kesäkuun loppuun. Carlsonit ovat perustaneet seudulle useita keräilyasemia joihin viljelijät voivat tuoda satoaan. Näiden keräilyasemien tarkoitus on palvella Carlsonien luomia laatukriteerejä, joihin kuuluu muun muassa se, että kahvien prosessointi voidaan aloittaa alle kuudessa tunnissa kahvimarjojen poiminnan jälkeen. Kaikki tämä on osa heidän luomia prosesseja, joiden tarkoituksena on korottaa heidän kahvien laatua ja makua. Lue lisää Carlsonin perheestä täältä: longmilescoffeeproject.com

Pehmeä & Täyteläinen - 250g Papuina

Lue lisää Piilota


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin