Customer service

Ehdot

Returns & change

Kahvia työpaikalle

Huonon kahvin aikakausi työpaikoilla on ohi

On helppoa päätyä erikoiskahvin ystäväksi. Pidämme huolta yhteistyössä teidän kanssa, että saatte hyvää ja maistuvaa kahvia työpaikallenne. Tarjoamme täydellisiä kahviratkaisuja teille, aina käsin paahdetusta erikoiskahvista, kahvilaitteisiin ja huoltoon. Koska suhtaudumme intohimoisesti kahvimme laatuun, tarjoamme teille myös parhaat kahvilaitteet jotka pystyvät tuomaan kahvin parhaat puolet esiin.

Tiedämme kokemuksesta, että jopa parhaat kahvit kompuroivat, kun ne kohtaavat keskinkertaisia laitteita. Siksi olemmekin valinneet muutaman todella hyvän kahvilaitteen valikoimaamme, jotka tiedämme tekevän kahveillemme kunniaa. Tiloissamme Katajanokalla, esittelemme laitteitamme, erikoiskahvejamme, unohtamatta korkealaatuista teevalikoimaamme. Tervetuloa tapaamaan meitä, tutustumaan valikoimaamme ja voit myös varata kokoushuoneemme, jotta voitte rauhassa pohtia työpaikkakahvinne laatua.

Osoitteemme:

Kanavaranta 7 D

00160 Helsinki

B2B Myynti +358207416670

info@johanochnystrom.fi

Tervetuloa Johan & Nyströmille

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

HALUATKO PAREMPAA KAHVIA TÖIHIN? — Me tarjoamme juuri teidän tarpeisiin räätälöityjä kahviratkaisuja. Takaamme että myös työntekijänne arvostavat tätä.
LARI SALOMAA

JOHAN & NYSTRÖM

Johan & Nyström on hieno kahviperhe, joka muuttaa elämiä kahvivallankumouksen aallolla. Kuppi Kerrallaan.