Customer service

Ehdot

Returns & change

HoReCa

Ravintola- ja kahvila-asiakkaat

Johan & Nyström on moderni, täyden palvelun kahvitalo. Meille hyvä kahvi on aina kokonaisuus, johon tarvitaan laadukas ja kestävällä tavalla tuotettu kahvi, oikeat laitteet ja halu tehdä parasta. Olipa kyseessä sitten kahvila, ravintola tai toimisto, niin meiltä saat suodatinkahvit ja espressot, teet ja jääteet, espressolaitteet ja automaatit sekä tietysti koulutukset ja huoltopalvelut.

PARAS KAHVILA 

Paras aamukahvi, ihana iltapäiväkahvi, täydellinen espresso illallisen päälle! Kaikki kahvila- ja ravintola-alaa tuntevat ymmärtävät, että kahvi herättää asiakkaissa isoja tunteita ja parhaimmillaan luo elämyksiä. Kaukana alkavat siis olla ne ajat jolloin riitti, että kahvissa oli kofeiinia. Tämän päivän kahvila- ja ravintola-asiakas on vaativa, mutta samalla myös uskollinen palaamaan lempikahvinsa ääreen kerta toisensa jälkeen. Ota yhteyttä tiimiimme, niin viimeistellään yhdessä teille paikka, johon asiakkaat palaavat aina uudelleen.

 

KAHVIALAN TRENDIT

Suurin osa asiakkaistamme mainitsee tärkeimmiksi kriteereiksi korkealaatuisen ja paremman makuisen kahvin sekä vastuullisen ja läpinäkyvän toimitusketjun. Johan & Nyströmin missio on alusta asti ollut vastata juuri tällaiseen kysyntään.

 

ESPRESSOKONE, KAHVIKONE, KAHVIAUTOMAATTI – KAIKKI KAUTTAMME

Tiedämme kokemuksesta, että jopa parhaat kahvit kompuroivat, kun ne kohtaavat keskinkertaisia laitteita. Olemme valinneet valikoimiimme parhaat ja luotettavimmat laitteet ja pitkän kokemuksemme avulla osaamme suositella oikeat laitteet jokaiseen tarpeeseen.

 

YRITYKSEN OMA KAHVI

Sopisiko teidän kahvilan tai ravintolan imagoon oma kahvi? Tämä on mielenkiintoinen ja helppo tapa vahvistaa asiakaskokemusta ja tehdä lisämyyntiä. Toimitamme yrityksille oman kahvin pienimmillään jopa 12 pussin (500 g) erissä. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin kerromme lisää.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

 

JOHAN & NYSTRÖM

Kanavaranta 7C-D

00160 Helsinki

 

B2B MYYNTI 

0207416670

info@johanochnystrom.fi

PALVELU

HUOLTOSOPIMUS

Huoltosopimuksen avulla kahviratkaisun budjetoiminen on helppoa ja yksinkertaista.

Lue lisää
KAHVILAITTEET

KAHVIAUTOMAATIT

Kauttamme parhaat ja sopivimmat laitteet kaiken kokoisille työpaikoille.

Lue lisää