Customer service

Ehdot

Returns & change

Kahvia Työpaikalle

Toimistokahvi – Miksi et joisi myös parempaa kahvia työpaikalla

Hyvä toimistokahvi on työpaikoilla erittäin tärkeässä roolissa. Sitä juovat yhtä lailla yrityksen tärkein voimavara eli työntekijät ja yrityksen asiakkaat. On vaikea kuvitella asiakastapaamista, jossa ei ensimmäisten kysymysten joukossa kysyttäisi, että otatko kahvia? Hyvä kahvi piristää muutenkin kuin vain kofeiinin ansiosta. Oli kyseessä sitten espresso, cappuccino, latte tai laadukas suodatinkahvi, niin hyvä makuelämys piristää päivää vielä pitkään. Hyvä työpaikkakahvi tarjoaa myös puitteet hyville kahvitaukokeskusteluille ja sen äärellä helppo jutella ja tutustua.


Hyvä työpaikkakahvi – Näin se tehdään

Kahveja alkuperämaissa maistellessamme ja kahveja paahtaessamme emme mieti missä kahvi lopulta nautitaan. Makumieltymykset luonnollisesti vaihtelevat, mutta tietyt kriteerit ovat Johan & Nyström laatukahveissa aina samat. Laadukkaat raaka-aineet tulevat tuottajilta, jotka tunnemme ja jotka jakavat kanssamme saman intohimon erikoiskahviin. Laadukkaan kahvin taustalla on myös aina ympäristövastuu, sillä vain hyvinvoiva maaperä sekä kahvipensaat voivat tuottaa laadukkaita ja mielenkiintoisia kahveja. Erot kotona ja työpaikalla juodun kahvin välillä syntyvät valmistustavan ja valmistusmäärien kautta. Miten saada kahvi riittämään, kun viisikymmentä henkilöä haluaa saada hyvän kupillisen kahvia samaan aikaan tai tilanteessa jossa toinen haluaa laadukkaan suodatinkahvin ja toinen cappuccinon. Tässä kohtaa meidän laiteosaamisemme astuu mukaan kuvioihin. Olemme jo vuosien ajan pitäneet huolta eri kokoisten toimistojen kahviratkaisuista ja kaikissa paikoissa hyvästä kahvista on tullut tärkeä osa työviihtyvyyttä.


Työpaikan kahviautomaatti, Kahviratkaisu, Huoltosopimus – Kaikki kauttamme

Tiedämme kokemuksesta, että jopa parhaat kahvit kompuroivat, kun ne kohtaavat keskinkertaisia laitteita. Siksi olemmekin valinneet muutaman todella hyvän kahvilaitteen ja kahviautomaatin valikoimiimme, joiden tiedämme tekevän kahveillemme kunniaa. Tiloissamme Katajanokalla voimme yhdessä tutustua laitteisiin sekä maistella kahvit, ja unohtamatta tietenkään laadukasta teevalikoimaamme. Olipa kyseessä sitten toimistokahvit minkä kokoiselle työpaikalle tahansa, niin meiltä saat aina parhaan kahviratkaisun. Teemme myös tarvittaessa huoltosopimukset, jolloin työpaikan kahviratkaisu muuttuu vielä entistäkin helpommaksi ja huolettomammaksi asiakkaallemme.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.JOHAN & NYSTRÖM
Kanavaranta 7C-D
00160 Helsinki

B2B MYYNTI
+358207416670
info@johanochnystrom.fi

PALVELU

HUOLTOSOPIMUS

Huoltosopimuksen avulla kahviratkaisun budjetoiminen on helppoa ja yksinkertaista.

Lue lisää
KAHVILAITTEET

KAHVIAUTOMAATIT

Kauttamme parhaat ja sopivimmat laitteet kaiken kokoisille työpaikoille.

Lue lisää