Customer service

Ehdot

Returns & change

Alustava paahtopäivä 2/7 - COLOMBIA LOS NARANJOS

Varastossa
SKU
KU708
155 €

Tämä ilmiömäinen kolumbialainen kahvi löi meidät ällikällä, kun pääsimme maistamaan sitä cupping pöydän ääressä. Kahvi vyörytti yllemme kukkaisia, trooppisten hedelmien sekä kivihedelmien makuja.

 Finca Los Naranjos on kahden hehtaarin tila, jossa viljellään Bourbon lajiketta, Tabi lajiketta, sekä verittäin vanhaa Typica lajiketta. Ajan saatossa Typica lajikkeen puut ovat muodostaneet ainutlaatuisen hybridin, jonka ansiosta tässä kahvissa maistuu erittäin kompleksinen trooppisten hedelmien ja hilloisuuden yhdistelmä, jossa on viipyvä makea jälkimaku.

 Carlos Enrique on toisen polven kahvinviljelijä, joka on oppinut kahvinviljelyn salat hänen isältään, jolla on yli 30 vuoden kokemus kahvinviljelystä. Mutta ajat muuttuvat. Kahvinviljelijät jotka toimivat alueella, jossa Finca Los Naranjos sijaitsee möivät papunsa välikäsille jotka loivat pavuista sekoituksia ja myivät nämä sekoitukset sitten eteenpäin. Tämän toiminnan ansioista katosi papujen seurattavuus ja mahdollisuus saada intohimo kahvinviljelyä kohtaan esiin. Kahvinviljelijöillä ei yksinkertaisesti ollut porkkanaa panostaa korkealaatuiseen viljelyyn, sillä kovasta työstä ei ollut luvassa korkeampaa palkkiota.

 Carlos Enriquen kahvi onkin tässä mielessä oiva esimerkki aikojen muutoksesta. Hänellä on mahdollisuus myydä kahvi suoraan meille ja sitä kautta hänen intohimoinen suhtautuminen kahvin suhteen maistuu sinunkin kahvikupissa ja Carlos Enriquellä on mahdollisuus saada enemmän tuloja, sillä korkealaatuinen kahvi ansaitseen kaikki tunnustukset maailmassa.

Lataa infolehtinen kahvista tästä

Lue lisää Piilota


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin