Customer service

Ehdot

Returns & change

Guatemala Antonio Cardona

Ei varastossa
SKU
KU718

Tuoretta satoa Guatemalasta saapui juuri! Guatemala Antonia Cardonan kermaisessa maussa maistuu punainen omena sekä fariinisokeri. 

Sato on kerätty neljässä vaiheessa. Näin varmistetaan, että kahvimarjat kerätään juuri täydellisen kypsinä. Marjat kuoritaan (engl. pulping) samana päivänä, kun ne on kerätty ja sen jälkeen ne saavat fermentoitua vedessä 48 tuntia. Tämän jälkeen marjat huuhdellaan vedellä ja niiden annetaan kuivua auringossa. 

Antonia Cardona ja hänen perheensä kasvattavat kahvia Huehuetanangon alueella Guatemalan länsiosissa. He ovat viljelleet kahvia jo 14 vuotta ja heidän korkealaatuisesta kahvista maksetaan hyvää hintaa. Antonio on vilpittömän onnellinen voidessaan tilan tuloilla kustantaa lastensa opiskelut. Samalla hän toivoo esimerkillään näyttävän lapsilleen, että tekemällä oikeita asioita kahvin viljelyssä voi myös kahvilla elättää itsensä ja perheensä. Samojen haasteiden edessä ovat muutkin kuin kahvinviljelijät, eli seuraavan sukupolven jatkaminen tilalla on kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys. 

Pehmeä & Täyteläinen - 250g Papuina

Lue lisää Piilota