Customer service

Ehdot

Returns & change

JOHAN & NYSTRÖM

Hei kahvinystävä, nyt jos koska tarvitaan pieniä juttuja piristämään uudenlaista arkea. Olit sitten jumissa kotona tai haluat muuten vaan hemmotella itseäsi tai ystävääsi vaikka hyvällä kahvilla, niin koodilla ”JNCOFFEELOVE” saat kaikesta kahvista ja teestä -20% alennuksen verkkokaupastamme. Kokeile uutta sesonkikahviamme Burundi Munyinyaa. Hyödynnä koodia ja tilauksesi on pian matkalla!

Lue Lisää
Suosikit
36 €

Saimme valikoimiimme nyt myös Kinto Tumblerin pikkuveljen. Kinto TO GO Tumbler on ehkä pieni, mutta se on pakattu täyteen makeita ominaisuuksia. Se pitää juomat niin kuumana kuin kylmänäkin. Kun seuraavan kerran mietit haluavasti kertsikupeista lopullisesti eroon, niin Kinto TO GO on valintasi! Olit sitten liikenteessä autolla tai lonkkarilla, niin Kinto hoitaa homman tyylillä! 

Mitat: K90 x S86mm  
Tilavuus: 240ml 
Paino: 235g 
Ominaisuudet: Pitää juoman 65°C asteisena tunnin ja kylmän juoman 10℃ asteisena kaksi tuntia 
Värit: Pinkki, Hopeanharmaa, Khaki 

Lue lisää


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin

17,50 €

Makean ja maultaan pyöreän, Elseña Palominolta tulevan, mikroerän maussa on mandariinia, maitosuklaata ja punaista omenaa.

Useat Incahuasi-osuuskuntaan kuuluvat viljelijät ovat alkaneet kasvattamaan eksklusiivista Geishaa. Heidän kunniahimonsa yhdistettynä alueen loistaviin edellytyksiin ilmaston ja korkeutensa puolesta tarjoavat huikean potentiaalin. Incahuasi-osuuskunta sijaitsee Cuscon alueella etelä-Perussa. Toimintansa se on aloittanut 2005. Sijainti laaksojen alaosissa vuorenrinteiden sijasta kertoo paljon alueen luonteesta. Tilat sijaitsevat 1700-2300 metrin korkeudella merenpinnasta ja alueelle pääsy vaatii paljon aikaa ja vaivaa. 

Tänä päivänä osuuskunnassa on 480 tuottajajäsentä, jotka kaikki ovat tehneet paljon töitä laadun nostamisen eteen. Ulkopuolista tukea he ovat saaneet mm. kuivauslavereiden sekä prosessointilaitteiden hankkimiseen. Muutama vuosi sitten osa tuottajista on tuottanut erillisiä mikroeriä, jotka ovat kannustaneet muitakin keskittymään laatuun ja sitä kautta korkeampiin tuottajahintoihin.

Tämä on nyt kolmas vuosi, kun olemme ostaneet osuuskunnan sisältä yksittäisten tuottajien kahveja. Joka vuosi olemme saaneet entistä korkealaatuisempia kahveja. Tämä kyseinen kahvi tulee Elseña Palominolta, La Rinconadan tilalta. Tila on pinta-alaltaan kahden hehtaarin kokoinen ja sijaitsee 2089 metrin korkeudessa. 

Lue lisää


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin

15 €

Long Miles Coffeen ystäviemme Burundi Munyinua on natural-prosessoitu kahvi, jonka maussa on vadelmaa, papayaa ja karhunmarjaa.

Ben ja Kristy Carlson muuttivat Yhdysvalloista Burundiin, kun he havahtuivat burundilaisissa kahveissa piilevään potentiaalin. Long Miles Coffee Project on heidän perustama hanke, joka käynnistyi vuonna 2013 heidän rakentaessaan ensimmäisen pesuaseman Bukeyeen ja toisen Hezaan. Long Milesin perustamat pesuasemat ovat tärkeä osa tätä hanketta, jonka keskiössä ovat kahvinviljelijät. Kaiken lähtökohtana on parempien edellytyksien luominen kahvinviljelijöille. Alueen viljelijöiden tilat ovat pieniä, harvoin yli hehtaarin kokoisia ja heidän kahvipuiden tuotto-odotukset kuuluvat maailman alhaisimpiin. Näin ollen kahvista saatava tulo on myös jäänyt vähäiseksi. Sen lisäksi, että Long Miles maksaa tuottajille kahvista, niin he ovat kehittäneet erillisen korvauksen viljelijöille, jotka tuovat kahvinsa pesuasemalle pitkän matkan päästä. Long Milesin määrätietoisen viljelijöiden opastamisen ja tukemisen myötä satoja on saatu jopa tuplattua.

Tänä päivänä kahveja Long Milesille toimittaa 5125 viljelijää, kun alussa heitä oli vain 162. Burundin maaseudulla puhutaan kukkuloista, joista paikalliset käyttävät nimeä colline.Tämä kyseinen kahvi tulee Munyinya nimisen kukkulan ympäristöstä, joka sijaitsee eteläisen Kayanzan alueella. Kun kahvit on toimitettu käsittelyasemalle, niin ne lajitellaan ja määrät dokumentoidaan tarkasti. Tämän kyseisen erän kahvit ovat käsinlajiteltu ja ne ovat saaneet kuivua kuivauslavereilla jopa 30 päivän ajan.

PDF

Lue lisää


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin

12,50 €
Kahvi joka on luonteeltaan kermaisen makea, maitosuklaan, toffeen sekä appelsiinin vivahteilla.

Miguel Menendez Sr hoitaa perheen viljelmiä esi-isiensä jalanjäljissä. Kolmen sukupolven pitkän kokemuksen ansiosta perheen tilat ja käsittelylaitos ovat alan huippuluokkaa. Yhdessä poikiensa, Miguel Jr:in sekä Guillermon kanssa, perhe vastaa koko tuotantoprosessista – Pesu, fermentointi, kuivatus, lajittelu, pakkaaminen sekä vienti ovat kaikki heidän käsissä ja koko ketju on läpinäkyvä. Tunnemme suurta iloa ja ylpeyttä siitä että meillä on ystävämme perhe Menendezin kahvi valikoimassamme. Olemme ostaneet kahvia yli 10 vuotta Menedezeiltä ja heidän toimintansa todellakin kuvastaa sitä, kuinka kahvia pitäisi käsitellä. Samaa tahtia kuin yrityksemme on kasvanut, niin on myös kasviostomme Menendezeiltä. Aikoina jolloin yhä useampi tuottaja on joutunut luopumaan tiloistaan, he eivät ole vain selvinneet vaan ovat myös pystyneet investoimaan ja rakentamaan tulevaisuutta varten.

250g - Papuina

PDF

Lue lisää


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin