Customer service

Ehdot

Returns & change

JOHAN & NYSTRÖM

Olemme kahvipaahtimo, jonka tavoitteena on tuoda erikoiskahvit kaikkien saataville. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus juoda parempaa kahvia.

Lue lisää
Suosikit
19 €

Fundamental tarjoilee rapeaa makeutta, jossa on herkullisia häivähdyksiä nektariinia ja kermainen, nougatmainen suutuntuma. Tämä on peruskivemme. Fundamental-sekoitus ei ehkä ole vallankumouksellinen, mutta se on monin tavoin todella maistuva. Sekoitus, jonka sisältö tulee vaihtumaan puolen vuoden välein, sisältää kahveja pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Pitkäaikainen yhteistyö on hyödyttänyt niin meitä kuin kahvintuottajia. Yhtiömme kasvaessa myös tuottajat ovat pystyneet kasvattamaan toimintaansa. Tätä voi halutessaan kutsua Direct Tradeksi. Me kutsumme sitä pitkäjänteiseksi ja kovaksi työksi, joka alkoi vuonna 2004 Tukholman ulkopuolella Tullingessa ja tulee jatkumaan pitkälle tulevaisuuteen.

Pehmeä & Täyteläinen - 500g Papuina

Lue lisää


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin

Back in season! A coffee with notes of marsipan, plum, raisin and black berry! Peru Incahuasi presents a full avoured organic coffee that manages to place Peru as a central nation on the world coffee map.

Aloitimme tammikuussa 2015 yhteistyön Claudion, Jennien ja heidän Incahuasi-osuuskunnassa työskentelevien kollegoiden kanssa. Osuuskunta keskittyy kestävään kehitykseen, läpinäkyvyyteen ja laatuun. Perun kahveissa oleva valtava potentiaali oli aspekti, joka kiinnitti heti tuoreeltaan meidän huomiomme. Kahvin korkea kasvukorkeus, maaperä, sademäärä ja auringonpaisteen runsaus, harvalla toisella maalla on tarjota kahvin viljelylle yhtä optimaaliset olosuhteet. Tämä luonnonmukaisin tavoin viljelty kahvi tulee nostaman Perun muiden erinomaisia erikoiskahveja tuottavien maiden joukkoon. Incahuasi-osuuskunnan viljelemä kahvi tarjoilee makujen runsautta, jossa maistuu marsipaani, luumu, toffee sekä karhunvatukka.

Pehmeä & Täyteläinen - 250g Papuina

Lue lisää
10 €

Picnic on kesäinen sekoituskahvimme, jota tulemme paahtamaan kesäkuussa, heinäkuussa sekä elokuussa. Tämän vuotinen sekoitus tulee koostumaan kahdesta pestystä kahvista Kolumbiasta sekä Burundista. Picnic tulee olemaan kesäinen kahvi, jossa maistuu valloittavalla tavalla greippimäisyys, tumma marjaisuus sekä raakasokeri. Picnic täydellinen kahvi termokseesi, jonka asetat piknikkoriisi, kun suuntaat aurinkoisena päivänä puistoon tai uimarannalle. Täydellinen kaveri kesääsi!

Pehmeä & Täyteläinen - 250g Papuina

Lue lisää


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin

Burundi Long Miles on rakas jälleennäkeminen Burundilaisten kahvintuottajaystäviemme kanssa. Tämän kauden kahvi tarjoilee hurmaavia ruokosokerin ja punaisten viinimarjojen makuja, kukkaisin vivahtein. 

Ben ja Kristy Carlson muuttivat Yhdysvalloista Burundiin sen jälkeen, kun he löysivät burundilaisissa kahveissa piilevän potentiaalin. Long Miles Coffee Project on heidän perustama projekti, jonka tavoitteena on tuottaa korkealaatuisia kahveja. 

Long Milesin perustamat pesuasemat ovat tärkeä osa tätä projektia, jonka keskiössä ovat kahvinviljelijät. Kaiken tarkoituksena on parempien edellytyksien luominen kahvinviljelijöille. Meillä oli ilo vierailla Carlsonien luona ensimmäisen kerran jo vuonna 2014 ja olemme tuon ensikohtaamisen jälkeen vierailleet heidän luonaan useaan kertaan. Pesuasemat sijaitsevat Kayanzan maakunnassa yli 1800 metrin korkeudessa. Sadonkorjuu sijoittuu huhtikuusta kesäkuun loppuun. Carlsonit ovat perustaneet seudulle useita keräilyasemia joihin viljelijät voivat tuoda satoaan. Näiden keräilyasemien tarkoitus on palvella Carlsonien luomia laatukriteerejä, joihin kuuluu muun muassa se, että kahvien prosessointi voidaan aloittaa alle kuudessa tunnissa kahvimarjojen poiminnan jälkeen. Kaikki tämä on osa heidän luomia prosesseja, joiden tarkoituksena on korottaa heidän kahvien laatua ja makua. Lue lisää Carlsonin perheestä täältä: longmilescoffeeproject.com

Pehmeä & Täyteläinen - 250g Papuina

Lue lisää