Customer service

Ehdot

Returns & change

PERU INCAHUASI APAYLLA

Varastossa
SKU
KU706
119 €

 Apayllalla on todella puhdas makuprofiili. Siitä löytyy päärynää, karamellia ja mandariinia ja on erittäin jännittävää, että saamme tarjota näin hyvää kahvia suhteellisen uudesta tulokkaasta erikoiskahvikartalta. Meidän ensimmäinen reissu Cuscossa sijaitsevaan Incahuasin osuuskuntaan tapahtui vuonna 2015. Ja jo ensimetreillä meihin teki suuren vaikutuksen seudun luonnonkauneus, josta löytyy huumaavat näkymät ja varsinkin valtavan suuri potentiaali korkealaatuisille kahveille. Osuuskunnan osakkaat viljelevät kahvejaan päätähuimaavissa korkeuksissa, 1800 – 2400 metriä merenpinnan yläpuolella. Osuuskuntaan kuuluu yli 300 osakasta ja jotta he voisivat harrastaa tuloksellista kahvinviljelyä ovat he sijoittaneet useita kahvinkoontipisteitä eripuolelle valtavaa vuorta. Näistä koontipisteistä olemme löytäneet nämä hurjan hienot mikroerät.

 

- Viljeltävät lajikkeet ovat runsas sekoitus Typicaa, Caturraa ja Bourbonia. Korkealla vuoristossa sijaitsevat kahvitilat ovat kovin eristäyksissä ja tämä on syy siihen, että niillä pystytään tuottamaan kahvia täysin ekologisesti ja samalla olemaan täysin vapaita lehtiruosteesta ja muista kahviviljelmiä piinaavista sairauksista.

 

- Korkeus jossa kahvit kasvavat on erittäin tärkeässä osassa, kun kahveihin kehittyy hienostuneita makuja. Korkealla vuoristossa on päivän ja yön lämpötilojenvaihtelut varsin suuria ja tämän seurauksena syntyy tiiviimpiä kahvipapuja jotka muodostavat korkeampaa hapokkuutta sekä enemmän kompleksisuutta kahvin makuihin.

Linkin takaa lisää tietoa tästä kahvista. (Ruotsiksi sekä englanniksi)

Lue lisää Piilota


Ilmainen toimitus ostaessaan kolmea kahvia

 Ota kahvia ensin, maksa myöhemmin