Customer service

Ehdot

Returns & change

Paahtimo

Tervetuloa mukaan kahvivallankumoukseen

Johan & Nyström syntyi innostuksesta kahviin. Vuodesta 2004 alkaen olemme halunneet tarjota asiakkaillemme kahvia, jolla on tarina. Tämä tarina kertoo, että hyvänmakuinen kahvi voi samanaikaisesti olla myös luomua ja eettisesti kestävää. Lisäksi sen paahtaminen ja valmistaminen on meille hauskaa työtä. Meille kahvi on enemmän kuin työ. Se on osa elämäntyyliä, jossa arjesta saa nauttia. Paahdamme kaiken kahvimme käsin pienissä erissä. Slow Roast –menetelmällä paahdettu kahvi maistuu paremmalta, sillä maut saavat kehittyä hitaasti kaikessa rauhassa.

Kahvin hankinnassa uskomme Direct Trade –malliin, joka karsii toimitusketjusta pois ylimääräiset, jäljitettävyyttä sekä laatua heikentävät vaiheet. Direct Trade –hankintamalli perustuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön viljelijöiden ja tuottajien kanssa, molemminpuoliseen avoimuuteen sekä reiluun hintaan, joka maksetaan takuulla juuri oikeaan paikkaan. Kahvit poimitaan käsin, joka on paras tapa varmistaa kypsien marjojen poimiminen juuri oikeean aikaan. Eron huomaat kupissasi. Lue lisää meistä ja kahveistamme.

HALUATKO PAREMPAA KAHVIA TÖIHIN? — Me tarjoamme juuri teidän tarpeisiin räätälöityjä kahviratkaisuja. Takaamme että myös työntekijänne arvostavat tätä.
LARI SALOMAA

JOHAN & NYSTRÖM

Johan & Nyström on hieno kahviperhe, joka muuttaa elämiä kahvivallankumouksen aallolla. Kuppi Kerrallaan.