Hyvää joulua toivoa Johan

Tämän vuoden mausteinen ja täyteläinen joululahja tarjoaa pyöreän ja tasapainoisen kupin. Seos koostuu huolellisesti valitusta kahvista Perusta, Etiopiasta ja Sumatrasta. Tämä kahvi sopii hämmästyttävään sekä Epic Christmas-aamiaisen, Adventfikatin tai joulupöydän jälkeen. Kaikki tämän sektorin kahvi tulee valmistajilta, joita työskentelimme yhdessä pitkään. Vaikka pitkäaikaiset suhteet ovat aina töitä, tuntuu erittäin hyvältä joulun ympärillä.

Tämän vuoden hyppy uutiset! Ystävien kokoaminen on yksinomainen Tekalender rakas teekyhdistä 24 yksilöllisesti pakattu ja siististi numeroidut orgaaniset teet. Haluaisitko mieluummin antaa sen pois joululahjana, se toimii yhtä hyvä kuin makumatka rakas teeheuttien jäseniä.

Tänä vuonna Hyvä Tee Society käynnistää myös uutiset Mulled Wine Santa ja Pompous Rudolph - kaksi orgaanista joulua 80 g: n laatikot täynnä makuja, kuten kanelia, inkivääriä ja kynsiä.

Kauppajamme, joulun lataaminen on täydessä vauhdissa. Lisäksi ylimääräisiä sujuvia asioita kaudella voi myös palvella joulua kahvia kuppiin, ja täällä löydät parhaat baristit auttaaksesi sinua joululahja vinkkejä kahvin rakastajalle!

Täältä löydät kovalevyt sekä kahvin esittelyyn että baariluetteloihin