Customer service

Ehdot

Returns & change

Peru Mariño Geisha

Ei varastossa
SKU
KU720

Mielenkiintoinen Geisha Hugo Mariñolta, jonka hapokkaassa ja kukkaisessa maussa on sitruuna ja greippiä. Upean makuinen kahvi, joka eroaa hieman klassisesta panamalaisesta Geishasta, sillä makuun luonnollisesti vaikuttavat myös muutkin tekijät kuin pelkkä lajike.

Useat Incahuasi-osuuskuntaan kuuluvat viljelijät ovat alkaneet kasvattamaan eksklusiivista Geishaa. Heidän kunniahimonsa yhdistettynä alueen loistaviin edellytyksiin ilmaston ja korkeutensa puolesta tarjoavat huikean potentiaalin. Incahuasi-osuuskunta sijaitsee Cuscon alueella etelä-Perussa. Toimintansa se on aloittanut 2005. Sijainti laaksojen alaosissa vuorenrinteiden sijasta kertoo paljon alueen luonteesta. Tilat sijaitsevat 1700-2300 metrin korkeudella merenpinnasta ja alueelle pääsy vaatii paljon aikaa ja vaivaa.

Tänä päivänä osuuskunnassa on 480 tuottajajäsentä, jotka kaikki ovat tehneet paljon töitä laadun nostamisen eteen. Ulkopuolista tukea he ovat saaneet mm. kuivauslavereiden sekä prosessointilaitteiden hankkimiseen. Muutama vuosi sitten osa tuottajista on tuottanut erillisiä mikroeriä, jotka ovat kannustaneet muitakin keskittymään laatuun ja sitä kautta korkeampiin tuottajahintoihin.

Tämä on nyt kolmas vuosi, kun olemme ostaneet osuuskunnan sisältä yksittäisten tuottajien kahveja. Joka vuosi olemme saaneet entistä korkealaatuisempia kahveja. Tämä kyseinen kahvi tulee siis Hugo Mariñolta, jonka tila on ainoastaan 0,75 hehtaarin kokoinen ja tila sijaitsee 1950 korkeudella.

PDF

Lue lisää Piilota