DEAR TEA
SOCIETY TEKALENDER

A GATHERING
oF FRIENDS

Årets godaste nyhet är här! A Gathering of Friends är en exklusiv tekalender från Dear Tea Society med 24 stycken individuellt förpackade och prydligt numrerade ekologiska teer. Vill du hellre ge bort den som en julklapp fungerar den precis lika bra som en smakresa bland Dear Tea Societys medlemmar.

Back soon.

EKOLOGISK TEKALENDER

24 ekologiska teer, utvalda med omsorg från Dear Tea Societys sortiment av exklusiva teer.

HÖG KVALITET

Tepyramiden, till skillnad från en vanlig tepåse möjliggör för större löv, örter och fruktbitar som ger dig en godare teupplevelse. Te-pyramiderna är tillverkade av PLA som är växtbaserat och biologiskt nedbrytbart material.

ADVENTSKALENDER - PERFEKT JULKLAPP

Denna Tea Collection / Tekalender passar sig precis lika bra i januari som december, därför är den även en perfekt julklapp till teälskaren.

UPPTÄCK DEAR TEA SOCIETY

Kolla även in vårt sortiment av ekologiska portionsförpackade teer och lösviktsteer här.

100% ekologisk Tekalender / ADVENTSKALENDER

Årets godaste nyhet! A Gathering of Friends är en exklusiv tekalender från Dear Tea Society med 24 stycken individuellt förpackade och prydligt numrerade ekologiska teer. Äntligen är julen snart här, och förutom SVTs julkalender så finns det väl inget som hjälper en förbereda sig för julmys mer än en tekalender? Varje dag får du stifta bekantskap en ny medlem av the Dear Tea Society. Under denna smakresa bjuds det på svart te, grönt te, rooibos och oolong. Rena teer, smaksatta teer, pu’er och örtteer. Inom Dear Tea Society finns det nåt för alla.

Detta är en 100% ekologisk kalender med te, och varje unikt te är smidigt förpackat en pyramid gjord i växtbaserat och biologiskt nedbrytbart material. På påsen hittar du såklart även brygginstruktioner och i den medföljande foldern kan du läsa mer varje te och inspireras av teets spännande värld.


Tänker du ge bort tekalendern som julklapp?

Vill du hellre ge bort tekalendern som en julklapp är den ju helt perfekt till te-älskaren. Det ju bara vi som säger att det är en tekalender, det är ju faktiskt egentligen en Organic Tea Collection med 24 av de godaste teerna ur vårt sortiment som kan drickas hela året om.

Vare sig det är en julklapp till mamma, julklapp till henne, julklapp till honom, julklapp till anställda, personalgåva* eller en present till dig själv så lovar vi att den blir uppskattad! *priset ligger en bra bit under Skatteverkets rekommendationer så den är perfekt som företagsgåva!