Bästa kaffet i stan

Våra kaffebarer

I våra kaffebarer hittar ni alltid vårt senaste sortiment av kaffe, te och tillbehör! Upptäck kaffe så som vi tycker det borde smaka, vare sig du vill ha en fruktig handbrygg, espresso med bett eller nåt sött från säsongs-menyn. Vi har även samlat både klassiker och nyheter när det kommer till utrustning för hemma-bryggandet.

STOCKHOLM

Swedenborgsgatan

Mitt i hjärtat av Södermalm hittar ni vår första konceptbutik. Numera en institution och fylld med både våra färskaste kaffen och härligaste stammisar.

Öppettider & Vägbeskrivning

Stockholm

Hantverkargatan

Förutom att dricka stans godaste kaffe kan du här även sitta och jobba, boka mötesrum eller hyra hela stället för en konferens eller seminariedag. Gör du det ingår såklart kaffe, te och annat gott. Här hittar du vår prislista, och här finns mer information om våra olika rum. 

Öppettider & Vägbeskrivning

Stockholm

Odengatan

Ta en kaffe i farten på väg till tåget, eller stanna hela dagen och mys. Vi har som vanligt ett riktigt brett utbud av te och kaffe direkt från rosteriet och vi brygger det efter konstens alla regler.

Öppettider & Vägbeskrivning

Helsingfors

Kanalkajen

På vackra Katajanokka i Helsingfors, vägg i vägg med vårt finska kontor ligger denna lilla pärla. En dröm på sommaren och en saga på vintern. Här har vi dessutom både öl & vin på menyn!

Öppettider & Vägbeskrivning

vill du fördjupa dina kaffekunskaper?

 
€19,99