Customer service

Ehdot

Returns & change

Työpaikat Myyjä

Johan & Nyström syntyi innostuksesta kahviin. Vuodesta 2004 alkaen olemme halunneet tarjota asiakkaillemme kahvia, jolla on tarina. Tämä tarina kertoo, että hyvänmakuinen kahvi voi samanaikaisesti olla myös luonnon ehdoilla tuotettua sekä eettisesti kestävää. Meille kahvi on enemmän kuin työ. Se on elämäntyyli, jossa arjesta saa nauttia.

Haemme nyt joukkoomme persoonallista tyyppiä ja hyvää kuuntelijaa, joka tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja herättää heti luottamusta järjestelmällisyydellään sekä kyvyllään hahmottaa kokonaisuuksia. Toisin sanoen meillä on myyjän paikka avoinna!

Myyjä tulee toimimaan Helsingin toimipisteestä käsin. Meillä ei ole ollut tapana rajata liian tarkasti myyntialueita, vaan annamme luovuudelle tilaa. Johan & Nyströmillä saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan sekä rakentamaan osaltasi organisaatiokulttuuriamme.

Jos olet luonteeltasi sosiaalinen, järjestelmällinen sekä itseohjautuva ja pystyt näkemään ”ison kuvan”, ymmärrät liiketalouden perusasioita sekä sopeudut erilaisiin ympäristöihin osana tiimiä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Kielitaito on tärkeätä, samoin hyvät perustaidot tietojenkäsittelyssä. Kokemus B2B-myynnistä sekä kaupallinen koulutus katsotaan eduiksi.

 

Lähetä hakemus sekä palkkatoive osoitteeseen: lari.s@johanochnystrom.fi

Hakuaika päättyy 30.9.2019.

 

Lisätiedot:

Lari Salomaa

Lari.s@johanochnystrom.fi

www.johanochnystrom.fi