Customer service

Ehdot

Returns & change

Työpaikat Team Leader

Johan & Nyström on Pohjoismaiden johtava erikoiskahvipaahtimo ja alallaan arvostettu brändi. Paahtimo ja pääkonttori sijaitsevat Tukholman alueella, Suomessa on paikallinen B2B-myyntitiimi sekä Concept Store – kahvila. Asiakkaitamme ovat HoReCa-alan toimijat, toimistot sekä vähittäiskauppa.

Haemme Suomen myyntitiimillemme vetäjää Helsinkiin. Valittavalla henkilöllä tulee olemaan vastuullaan Suomen ja Baltian B2B-myyntitulokset, myyntiryhmän hyvinvointi, brändimielikuva Suomessa sekä asiakastyytyväisyys. Team Leader tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä Area Office Managerin sekä Store Managerin kanssa.

Team Leader raportoi suoraan toimitusjohtajalle Ruotsiin, osallistuu vuosittaiseen budjetointiin, seuraa myyntiryhmän tuloksia, mutta vastaa myös omista asiakkuuksistaan ja myyntitavoitteistaan. Toimenkuvaan kuuluu myös jonkin verran hallinnollisia tehtäviä.
Tehtävään soveltuu ongelmanratkaisukykyinen ja yrittäjähenkinen persoona, joka tarttuu toimeen sen sijaan, että jäisi odottelemaan ohjeita ja ideoita muulta organisaatiolta.

Työ Johan & Nyströmillä on vastuullista ja antoisaa. Ilmapiiri on rento ja meillä työn pitää aina olla hauskaa. Valittava henkilö pääsee osaltaan vaikuttamaan organisaatiokulttuuriin sekä yleisen kahvikulttuurin kehitykseen markkinoillamme. Työskentely kestävän kehityksen periaattein valmistettujen ja huippulaatuisten tuotteiden parissa, intohimoisten ihmisten kanssa on palkitsevaa.

Valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät kommunikaatiotaidot, kokemusta menestyksekkäästä B2B-myynnistä, asiakkuuksien johtamisesta sekä tiimityöskentelystä ja henkilöjohtamisesta. Tiimimme on pieni, joten on tärkeätä, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet innostava, kannustava ja aikaansaava tyyppi!

Perusvaatimuksina ovat ajokortti, hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielentaito sekä hyvät tietojenkäsittelytaidot. Ruotsinkielen taito on iso plussa. Myös kokemus ravintola-alan myyntityöstä katsotaan eduksi.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv suosittelijoineen viimeistään 30.8.2019 osoitteeseen: lari.s@johanochnystrom.fi

Lisätiedot allekirjoittaneelta,

Lari Salomaa
lari.s@johanochnystrom.fi