Customer service

Ehdot

Returns & change

Viva Colombia! Elvia Gomez Micro Lot

Ei varastossa
SKU
KU714

Elvia Gomezin pienoiserä on ainutlaatuinen pesty kahvi, jossa maistuu persikan, punaisen omenan ja ananaskirsikan vivahteita.

Elvia työsekentelee yhdessä miehensä Héctorin kanssa, heidän perhetilallaan, Finca La Veraneralla. Tila sijaitseen Buesacon ylängöllä Nariñossa. Nariño sijaitseen Kolumbian Andeilla ja on tunnettu siitä, että siellä on maailman parhaita ilmastoja erinomaisen kahvin viljelylle. Alueelle tunnusomainen täydellinen ilmasto on iso syy siihen miksi Finca La Veraneralta tuleva kahvi on niin ainutlaatuista. Kahvi on aina ollut tärkeä osa Elvian elämää. Hänen vanhempansa opastivat hänet kahvinviljelyn saloihin jo nuoresta iästä alkaen. Elvia oppi heiltä, että Buesaco on oiva paikka kahvin viljelylle.

Héctor vastaa kahvin poiminnasta ja prosessoinnista ja Elvia puolestaan vastaa kahvin kuivaamisesta ja kahvin käsinlajittelusta. Kaikkien näiden työvaiheiden tavoitteena on tuottaa puhdasta ja korkealaatuista kahvia. Elvia ja Héctor ovat viljelleet erikoiskahvia vuodesta 2014 alkaen ja he ovat voineet parantaa elämänlaatuaan tämän panostuksen ansiosta. Finca La Veranera on heidän silmissään päivä päivältä rakkaampi paikka. Elvia ja Héctor suunnittelevat lyhyellä tähtäimellä voivansa tuottaa entistä korkealaatuisempaa kahvia ja heidän lopullisena tavoitteena on pystyä tuottamaan 90 pistettä saavuttava kahvi. Kun Elvia ei työskentele tilallaan kahvintuotannon parissa, myy hän empanadoja ja olutta kaupungilla.

Lue lisää Piilota