Meidän kahvimme

nyt kaupassasi!

Olemme koonneet kartan kaikista myymälöistä, joista voit hankkia meidän kahviamme! Jos meidän kahviamme ei vielä löydy sinun lähikaupastasi, voit ehdottaa sitä henkilökunnalle!

Tarkista, onko sinun myymäläsi mukana tässä listassa!ME JOHAN & NYSTRÖMILLÄ

KAHVI ON MEILLE ISO ASIA JA TULEE AINA OLEMAAN

Haluamme että se on sitä myös teille. Emme usko, että kahvin suhteen olemme koskaan valmiita vaan aina voimme tehdä asioita paremmin. Kahvi voi aina maistua paremmalta ja olla ympäristön kannalta kestävämmin tuotettu. Emme kuitenkaan yksin voi muuttaa kahvialaa, joten haluamme jatkuvasti omalla esimerkillämme haastaa koko alaa tekemään asioita paremmin. Me olemme hyvässä asemassa, kun saamme työskennellä parhaiden kahvituottajien kanssa, jotka jakavat visiomme kaikille paremmasta kahvimaailmasta. Tätä samaa kohti haluamme koko alan menevän..

UNIIKKI ASEMAMME

SUURI PIENI PAAHTIMO

Sydämestämme tulemme aina olemaan se sama pienpaahtimo, joka halusi palavasti muuttaa maailmaa paremmaksi kahvin avulla. Tämä on geeneissämme ja se kulkee aina mukanamme. Muutos pienpaahtimosta selvästi isommaksi paahtimoksi on luontaista, kun haluaa kehittyä paremmaksi. Halu kasvaa ja tehdä asioita paremmin sekä löytää uusia tapoja toimia on tuonut meidän tähän pisteeseen.

Lännassa, Tukholman eteläpuolella, sijaitseva paahtimomme on jo melko suuri – niin kiinteistönä kuin kapasiteetiltäänkin. Toki kahvialalla kaikki riippuu aina siitä mihin vertaa, mutta verratuna siihen mistä aloitimme. Kokomme tekee meistä tuotannollisesti turvallisen kumppanin. Olemme toimitusvarmoja, niin toimitusaikojen kuin –määrienkin suhteen. Lisäksi kapasiteetissämme on vielä edelleenkin kasvuvaraa. Voimme rinta rottingilla sanoa olevamme Euroopan modernein erikoiskahvipaahtimo. Tästä voimme kiittää vakavaraista omistajaamme, joka uskoo meihin ja jonka ansiosta voimme kasvaa vielä lisää.

KAHVILAMME

Kahvilamme Helsingissä ja Tukholmassa ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kaikille paremmasta kahvista pitäville. Olitpa sitten jo pitkän linjan kahvityyppi tai haluat inspiroitua kahvista ja teestä tai jos haluat vain napata mukaan hyvän kupin kahvia, niin löydät sen meiltä. Meillä hyvä kahvi ja tee on kaiken keskiössä ja toki näiden seuraksi löytyy harkittu valikoima suolaista ja makeaa.

Latte art, single origin pour over tai täydellinen kuppi teetä - osaavat baristamme pitävät huolen, että saat juuri sen mitä tulitkin hakemaan ammattitaidolla valmistettuna. Ja toki aina voi käynnin ohella jäädä juttelemaan kahveista ja valmistustavoista, sillä näistä emme koskaan väsy puhumaan.

Ja jos tarvitset kotiin kahvia mukaan, niin meiltä ei koskaan tarvitse lähteä tyhjin käsin. Hyllystä löytyy kaikki uusimmat ja tuoreimmat kahvimme sekä tietysti kattava valikoima tarvikkeita kahvin ja teen valmistamiseen.

löytää täältä

HALUAT LUE LISÄÄ

visiomme

Yksinkertaisimmillaan meillä voisi olla vain visio parhaan makuisesta kahvista, mutta koska parhaan makuisen kahvin taustalla on pitänyt tehdä niin monta asiaa oikein, niin meillä on visio kaikille paremmasta kahvimaailmasta. Me uskomme, että kahvin avulla voimme oikeasti muuttaa sitä maailmaa, jossa me toimimme.

Lue lisää

MITÄ ON ERIKOISKAHVI?

Jotta laatua voitaisiin vertailla ja arvioida reilulla tavalla kaikkialla maailmassa, kansainvälinen kahvijärjestö SCA on kehittänyt 100 asteen laatuasteikon. Mikä tahansa kahvi, joka saa vähintään 80 pistettä luokitellaan erikoiskahviksi.

Lue lisää

BREW GUIDES

Tästä löydät meidän perusteelliset oppaat hyvän kahvin valmistamiseen. Oppaissa käydään läpi myös jauhatuskarkeuden tärkeys, jos kahvi jauhetaan itse. Kahvin määrä suhteessa vesimäärään on myös erittäin tärkeässä roolissa.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ