TERVETULOA JOUKKOON

DEAR TEA SOCIETY

Dear Tea Society:ssa kokoontuvat eksentriset, ihmeelliset, absurdit, janoiset, väsyneet, levottomat, kauniit, luovat ja uteliaat persoonat. Kaikkia yhdistää rakkaus teehen.

Me juomme teetä mustana, vihreänä, valkoisena ja haudukkeina. Me rakastamme jakaa kannullisen hyvien ystävien kera, mutta toisaalta osaamme nauttia suunnattomasti myös yksin hiljaisuudessa nautitusta kupillisesta. Tee auttaa meitä ajattelemaan, unelmoimaan, antamaan anteeksi ja unohtamaan. Tee on kaikki, ja siksi rakastamme teetä.

Dear Tea Society on meidän teetuotemerkki, jossa tiivistyy kivalla ja leikkisällä tavalla kunnioituksemme teetä kohtaan. Tarjolla on monipuolinen ja laadukas valikoima irtoteetä 1 kg pusseissa sekä kompakti valikoima pussiteetä. Lisäksi löytyy myös pieni valikoima 80g jälleenmyyntipakkauksia.

LAAJA VALIKOIMA IRTOTEETÄ

Valikoimasta löytyy yhtälailla niin hienostuneet Oolong-teet kuin ihanan rauhoittavat valkoiset teetkin – ja tietenkin mielenkiintoinen valikoima erilaisia maustettuja teitä. Kaikki teet ovat korkealaatuisia. Kauniiseen irtoteehen on helppo ihastua ja valikoimistamme löytyy varmasti kaikille uusi lempitee! Teevalikoimamme on jaettu kahteen osaan. Kaikista suosituimmat teet löytyvät Character Assortment -valikoimasta, joka sopii täydellisesti esimerkiksi ravintoloihin ja toimistoille, jossa usein arvostetaan tuttuja makuja. Sen sijaan Additional Assortment -valikoimasta löytyy laaja valikoima mielenkiintoisia ja yllättäviäkin teemakuja. Nämä sopivat erityisen hyvin jälleenmyyjille, jotka etsivät laajaa valikoimaa.

IHANAT ANNOSPUSSITEEMME

Valikoimamme suosituimmat luomuteet löytyvät myös kätevissä pyramidin mallisissa annospusseissa. Pyramidipussin etuna on riittävä tila, jolloin voidaan käyttää isompia teelehtiä sekä maustetussa teessä isompia hedelmäpaloja. Eron huomaat maussa! Annospussivalikoimasta löytyy mustaa, vihreää ja valkoista teetä sekä rooibosta.

Annospussiteet myydään 100 kappaleen pusseissa ja annospussit ovat esimerkiksi toimistoilla olleet erittäin suosittuja! Pyramidipussien materiaali on kasvipohjaista ja maatuvaa PLA:ta.

TYYLIKKÄÄT RETAIL-PAKKAUKSET

Valikoimamme suosituimmat luomuteet ovat saatavilla myös tyylikkäissä ja tunnistettavissa 80g jälleenmyyntipakkauksissa. Näistä saa rakennettua erittäin tyylikkään ja huomiota herättävän esillepanon. Jokainen tuote on saanut maalauksellisen profiilin, joka kuvastaa teen luonnetta ja makua. Valikoimasta löytyy mustaa, vihreää ja valkoista teetä sekä rooibosta.

Nämä tuotteet ovat tilattavissa myös verkkokaupastamme.

Osta retail-pakkaus yksityisasiakkaana

Haluatko sinäkin asiakkaaksemme