Kaupungin parhaat kahvit

KAHVILAMME

Kahvilamme Helsingissä ja kaksi Tukholmassa ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kaikille paremmasta kahvista pitäville. Olitpa sitten jo pitkän linjan kahvityyppi tai haluat inspiroitua kahvista ja teestä tai jos haluat vain napata mukaan hyvän kupin kahvia, niin löydät sen meiltä. Meillä hyvä kahvi ja tee on kaiken keskiössä ja toki näiden seuraksi löytyy harkittu valikoima suolaista ja makeaa.

Latte art, single origin pour over tai täydellinen kuppi teetä - osaavat baristamme pitävät huolen, että saat juuri sen mitä tulitkin hakemaan ammattitaidolla valmistettuna. Ja toki aina voi käynnin ohella jäädä juttelemaan kahveista ja valmistustavoista, sillä näistä emme koskaan väsy puhumaan. 

Ja jos tarvitset kotiin kahvia mukaan, niin meiltä ei koskaan tarvitse lähteä tyhjin käsin. Hyllystä löytyy kaikki uusimmat ja tuoreimmat kahvimme sekä tietysti kattava valikoima tarvikkeita kahvin ja teen valmistamiseen.

Tukholma

Swedenborgsgatan

Södermalmin sydämestä löydät ensimmäisen konseptimyymälämme. Täältä kaikki alkoi. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Aukioloajat ja saapumisohjeet

Helsinki

Katajanokka

Kauniilla Katajanokalla Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitsee meidän tunnelmallinen kahvilamme. Kesällä meri luo paikkaan ihanan tunnelman ja vastaavasti talvella historiallisen makasiinirakennuksen lämmin tunnelma valloittaa. Kahvin ja teen lisäksi listalta löytyy myös muutama hyvä olut ja viiniä.

Aukioloajat ja saapumisohjeet