Etsi Jauhatusasteen Jonas Hult | HAASTATELLA

Siksi me jauhaa hienommaksi kun hautua espresso? Miksi sen pitäisi olla raskaampi kun se on lehdistön potin? Mikä tekee liian karkea tai liian hienoksi jauhettua kahvia maku? Tämä on meidän rakas Jonas Hult kertoa.

Teksti Catrine Gyllensten

Hei Jonas, kuka sinä olet?
No, olen raakakahvia ostajan Johan & Nyström ja sen lisäksi, että vastuussa kaikesta raakakahvin hankinta ja sisältöä kaikkien kahvit näen meidän ruostumattomasta mestareiden että kahvi maistuu aina niin kuin sen pitääkin. Sitten huh, minäkin barista konseptimyymäläidean 2010-2012 niin olen jauhettu muutamia kahvipapuja urallani.

Okei, sitten aloitamme. Ensinnäkin, mitä tapahtuu, jos jauhaa kahvia "väärin"?
No, jos olet liian hienoksi jauhettua kahvia oman oluen menetelmä otetaan yli uuttaa tai keitetty kuin saat liian paljon makua. Jos sen sijaan, että karkea jauhettua kahvia on ohi uuttaa tai keitetty koska sinulla ei ole aika lähteä ulos kaikki maut. Yksinkertaistettu johtaa liian hienoa ja överextaherat voimakkaan, katkera kahvia ja yksi karkea ja uutetaan ohut, karvas ja hapan kahvi.

Miksi sen pitäisi olla kentällä hieno espresso ja karkea lehdistölle syöttäjä?
Jauhatusasteen on tietysti paljon yhteyttä, sitä pidempi kontakti kahvi ja vesi ovat yhdessä suurempi kontakti haluat olla. Kun hautua espresso, sinun täytyy saada kaikki maut löytyvät kahvia tyypin 25 sekuntia, kun taas Ranskan lehdistössä panimo useita minuutteja. Espresso Näin ollen tarvitsee vähentää pintojen kahvipapujen niin maut voidaan uuttaa asianmukaisesti lyhyessä ajassa. Yleisesti ottaen, sitä nopeammin panimo, hienompaa jauhaa, ja päinvastoin.

Hyvä on, mutta mitä tulee Maalaan?
Voimme aloittaa mitä ei tulee hiominen tosiasia. Se on niin kodinkoneen tai tehosekoittimessa. Tai oikeastaan, voimme lisätä joitakin halvempaa kahvimylly kyseisessä kategoriassa. Kaikki laitteet, että "jauhaa" veitsillä ovat no-go yksinkertaisesti. Syynä on se, että ei ole mitään, asettaa partikkelien koko. Joten saat kaiken pienistä Giant hiukkasten ja kahvi on siis molemmat hyvin keitetty ja haudutettu vähän aikaa.

Mitä haluat on mylly, automaattinen tai manuaalinen, vakain metalli- levyjä, joko kartiomainen tai litteä. Näin voit asettaa jauhatusaste niin se on juuri niin kuin haluat sen, ja kaikki hiukkaset ovat suunnilleen yhtä suuret, ja saamme mukava, jopa panimo tuloksia.

Etsivät asioita myymme molempia manuaalinen hiomakoneista Hario jaSähkö- Wilfa. Haluatko sijoittaa vähän enemmän kotiasennuksessasi, pidän henkilökohtaisesti tehtaiden Mahlkönig tai Commandante ja teille, kuten käynnissä kahvilassa Neuvoisin pro tehtaiden Mahlkönig.


Kuinka suuri pitäisi jyvät juuri silloin? Onko teillä mitään esimerkkejä siitä, mitä voidaan verrata?
On todella vaikea sanoa, kuinka suuri jyvien eh, Espresso olisi hyvinkin olla, että manteli jauhot, ehkä, mutta jos sinulla ei ole manteli jauhoja kotona miten te tiedätte, kuinka suuri se on? Koska kahvimyllyt eivät ole standardoitu ollenkaan, jotkut ovat numeroita toiset ovat klikkauksia ovat enemmän "tarkkoja" lausunnot (mutta se ei tarkoita, että ne ovat totta), joten se on todella vaikea sanoa. Voit tehdä kuvaajan tai jotain selittää. *

Tärkeintä kun se tulee jauhaa on aloittaa jostain ja testaa tapa jotain sinä ajattelevat maistuu hyvältä. Huomaa kuitenkin, että ei muuta paljon tavaraa kun hautua, sinun tulisi testata tapa täydellinen jauhatusaste käytön saman panimo menetelmällä ja samaa kahvia koko ajan, muuten et tiedä, mikä aiheutti muutoksen maku.

Voi, nyt, voisimme yhtä hyvin mennä annostus, kuinka paljon kahvia sinun pitäisi olla kupin?
Pysäytä nyt, kahvin määrä suhteessa veteen, kuinka suuri on kuppi kuin? Se on vähintään 6 grammaa kahvia 100 grammaa vettä, joka on kultainen sääntö. Ei ole keittiön asteikkoa kotona (juuret, joten sinulla on varmasti yksi), joten se toimii myös ruokalusikalla 100 g ja 100 g on helppoa, sillä se on desiriter ja dekoitettu toimenpide, jonka olet varmasti.

Kiitos Jonas, tuntui hyvältä?
Siten hiomisnopeus on sekä indeksointi että jättiläinen monimutkainen, joten on vaikea yrittää selittää sitä yksinkertaista, mutta toivon, että autin joka tapauksessa. Muussa tapauksessa he voivat mennä kurssin eskileen kanssa.* Tässä on kaavio / catrine

hauduta kahvia kahvitieto kahvivinkit

← Äldre inlägg Nyare inlägg →