Hei ja tervetuloa

Johan & Nyström

OFFICE

Parempaa kahvia työpaikalla

Hyvällä toimistokahvilla on lukuisia hyviä välittömiä ja välillisiä vaikutuksia. Suurin osa niistä on itsestäänselvyyksiä ja helppo arvata, mutta asiakkaamme ovat kertoneet myös erikoisemmista vaikutuksista. Esimerkiksi eräällä toimistolla, joka sijaitsi keskeisellä sijainnilla oli aikaisemmin useilla tapana käydä kahvilla lähistöllä sijaitsevissa kahviloissa, mutta kun kahvi oli toimistolla kerta kaikkiaan niin hyvää kuin se vain voi olla, niin työntekijät jäivätkin mielummin toimistolle juomaan kahvit. 

Erityisesti kiitosta olemme saaneet aina tuoreesta ja todella maistuvasta kahvista. Lisäksi useat asiakkaamme arvostavat suunnattomasti kokonaiskahviratkaisua, jonka voimme asiakkaillemme tarjota. Kahvi, tee, laitteet ja huollot. Tarjoamme siis koko paketin yhdestä paikasta. Olemme jopa järjestäneet asiakkaidemme luona kahvimaistatuksia sekä espressopohjaisten kahvien workhoppeja. Kaikki nämä omien ammattibaristojemme järjestämänä.

HALUAN OTTAA YHTEYTTÄ MYYJÄLTÄ

ME JOHAN & NYSTRÖMILLÄ

Kahvi on meille iso asia ja tulee aina olemaan.

Haluamme että se on sitä myös teille. Emme usko, että kahvin suhteen olemme koskaan valmiita vaan aina voimme tehdä asioita paremmin. Kahvi voi aina maistua paremmalta ja olla ympäristön kannalta kestävämmin tuotettu. Emme kuitenkaan yksin voi muuttaa kahvialaa, joten haluamme jatkuvasti omalla esimerkillämme haastaa koko alaa tekemään asioita paremmin. Me olemme hyvässä asemassa, kun saamme työskennellä parhaiden kahvituottajien kanssa, jotka jakavat visiomme kaikille paremmasta kahvimaailmasta.

PAAHTAMINEN ON

TARKKAA TYÖTÄ

Raakakahvin korkea laatu on luonnollisesti kaiken perusta, mutta se täytyy myös osata paahtaa hyvin, jotta siitä saadaan kaikki mahdollinen potentiaali irti. Huolellisuus ja kärsivällisyys ovat avainsanat paahtamisessa, kun halutaan, että kahvin kaikki maut saavat rauhassa kehittyä täyteen potentiaaliinsa. Tämä kaikki vaatii valtavan määrän käsityötä ja osaamista. Jokainen kahvi ja sato vaatii oman paahtoprofiilinsa, jotta se on parhaimmillaan. Paahtomestarimme testaavat ja maistavat (engl. cupping) päivästä toiseen paahtamiaan kahveja ja hienosäätävät paahtoprofiileita. Näin maku on aina parhaimmillaan.

Kestävä tapa toimia

KESTÄVÄSTI KOHTI TULEVAISUUTTA

Mielestämme ympäristön kannalta kestävä tapa toimia on alalla ainoa mahdollinen tie eteenpäin. Hyvinvoiva kahvintaimi kasvaa terveestä ja ravinteikkaasta maaperästä. Maaperän hyvinvoinnissa kaikki vaikuttaa kaikkeen eli monimuotoisuus on kaiken lähtökohta. Tehotuotannon ongelma on siinä, että se köyhdyttää hyvin nopeasti maaperän, jolloin sitä joudutaan keinotekoisesti ravitsemaan. Malli ei ole kestävä ympäristön eikä kahvituottajan toimeentulon kannalta.

Lue lisää

Olemme luotettava kumppani

JOHAN & NYSTRÖM

Me olemme erikoiskahvipaahtimo, jossa kaiken tekemisen keskiössä on parempi kahvi. Meillä on pitkät suhteet tuottajiimme ja haluamme kahvin kautta luoda paremman tulevaisuuden sekä ympäristölle, jossa kahvi kasvaa että ihmisille, jotka saavat elantonsa kahvista. Kestävästi tuotetun kahvin tavoitteiden seurannasta vastaa kolmantena osapuolena Enveritas.

Valikoimissamme on kahveja jokaiseen makuun. On tummapaahtoisia sekoituksia ja mielenkiintoisia alkuperämaakahveja sekä kaikkea tältä väliltä. Kaikki kahvimme ovat laadultaan erikoiskahveja eli ne saavat yli 80 pistettä sadan pisteen asteikolla.

Meillä on iso ja osaava tiimi ja paahdamme itse kaiken kahvimme Lännassa sijaitsevalla paahtimollamme, joka on yksi Euroopan moderneimmista paahtimoista.

Toivottavasti yritysesittelymme on saanut teidät vakuuttuneeksi siitä, että me olemme luotettava ja kunnianhimoinen kahvikumppani, jonka kanssa on helppo vastata tulevaisuuden kasvaviin haasteisiin kahvialalla.

Yhdessä olemme parempia.

Lue lisää

VISIOMME

Yksinkertaisimmillaan meillä voisi olla vain visio parhaan makuisesta kahvista, mutta koska parhaan makuisen kahvin taustalla on pitänyt tehdä niin monta asiaa oikein, niin meillä on visio kaikille paremmasta kahvimaailmasta

Tuottajiemme ja toimittajiemme kanssa teemme jatkuvasti työtä ympäristön kannalta kestävämmän toimitusketjun eteen. Töitä tehdään toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Aina siitä hetkestä, kun kahvitaimi istutetaan, niin siihen asti kun kahvi on valmiina juomana kupissa. Hyvien ja läheisten tuottajasuhteidemme ansiosta pystymme oikeasti asettamaan riman korkealla.

Lue lisää

Mikä on erikoiskahvi?

Jotta kahvin laatu voidaan arvioida ja pisteyttää joka puolella kahvimaailmaa samalla tavalla, niin alan kansainvälinen kattojärjestö SCA on luonut arviointityökaluksi 100 pisteen asteikon. Kahvit jotka saavat vähintään 80 pistettä luokitellaan laatunsa puolesta erikoiskahviksi.

Laatua arvioidaan eri osa-alueilla, mutta yleistäen voi sanoa, että pisteitä saa erityisesti moniuloitteisista ja runsaista mauista kahvissa.

Lue lisää

TÄRKEIMMÄT KUMPPANIMME

Tärkeimmät kumppanimme löytyvät Coffee belt :iksi nimetyltä vyöhykkeeltä, joka sijaitsee päiväntasaajalta 20 leveysastetta pohjoiseen ja etelään. Alue kattaa mm. Väli- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan.

Kohokohtia paahtimollamme ovat aika ajoin tapahtuvat tuottajiemme vierailut, jolloin kaikki ovat paikalla ja keskustelemme sekä kuulemme kumppaneidemme ajatuksia kahvista ja kahvin kestävämmästä tulevaisuudesta – ja toki juomme tietenkin yhdessä kahvia.

Lue lisää

HALUAN OTTAA YHTEYTTÄ MYYJÄLTÄ