Hei ja tervetuloa

Johan & Nyström

Hienoa, että löysit itsesi tänne!

ME JOHAN & NYSTRÖMILLÄ

KAHVI ON KAIKKI KAIKESSA

Rakastamme kahvia. Ja haluamme sinun tuntevan samoin. Me, iso pieni kahvipaahtimo, ohjaamme sitä, että kahvin tulee aina maistua paremmalta, tuntua nautittavammalta ja parantua. Paahdamme kahvia, joka haastaa sekä kahviteollisuuden että itsemme, joka päivä. Edellytyksenä sille on pitkäaikaiset ja läheiset suhteemme maailman parhaiden kahvinviljelijöiden kanssa. Yhtä omistautuneita ihmisiä kuin mekin. Kuka myös tietää, kuinka tärkeä ekosysteemi on laadun ja tulevaisuuden kannalta.

Tuloksena on parempaa kahvia kaikille.

TERVETULOA

PAAHTIMOMME

On selvää, että raakakahvin laatu on tärkeää, mutta yhtä tärkeää lopputuloksen kannalta on se miten kahvi on paahdettu. Huolellisuus ja riittävä aika ovat kaksi avainasiaa, jotta maut pääsevät kehittymään kunnolla. Se että jokaisesta kahvista saadaan kaikki mahdollinen potentiaali irti vaatii paljon osaamista ja käsityötä. Jokainen kahvi ja sato ovat aina yksilöitä, joiden ominaisuudet vaihtelevat satokausien mukaan. Paahtomestarimme koepaahtavat ja "cuppaavat" kahveja uudestaan ja uudestaan, kunnes oikea paahtoprofiili on löytynyt.

Olemme erittäin ylpeitä paahtimostamme, joka valmistui vuonna 2017. Se on itse asiassa yksi Euroopan moderneimmista erikoiskahvipaahtimoista! Meillä on eri kokoisia paahtimia, jotka sijaitsevat samoissa tuotantotiloissa sekä raakakahvivaraston että pakkauskonelinjaston kanssa.

KAHVIBAARIMME

Kahvilamme Helsingissä ja Tukholmassa ovat aina käymisen arvoisia paikkoja olitpa sitten kahviammattilainen tai vasta kahvista innostunut. Kaikissa kahviloissamme keskiössä on aina kahvi ja muut herkut ovat sitten erinomaisena lisänä.

LÖYDÄ TÄÄLTÄ

Lue lisää

VISIOMME

Yksinkertaisimmillaan meillä voisi olla vain visio parhaan makuisesta kahvista, mutta koska parhaan makuisen kahvin taustalla on pitänyt tehdä niin monta asiaa oikein, niin meillä on visio kaikille paremmasta kahvimaailmasta.

LUE LISÄÄ

Mikä on erikoiskahvi?

Jotta laatua voitaisiin vertailla ja arvioida reilulla tavalla kaikkialla maailmassa, kansainvälinen kahvijärjestö SCA on kehittänyt 100 asteen asteikon. Mikä tahansa kahvi, joka saa vähintään 80 pistettä, on erikoiskahvia.

LUE LISÄÄ

Brew guides

Tästä löydät meidän perusteelliset oppaat hyvän kahvin valmistamiseen. Oppaissa käydään läpi myös jauhatuskarkeuden tärkeys, jos kahvi jauhetaan itse. Kahvin määrä suhteessa vesimäärään on myös erittäin tärkeässä roolissa.

LUE LISÄÄ