Hei ja tervetuloa
Johan & Nyström
Hienoa, että löysit itsesi tänne!
ME JOHAN & NYSTRÖMESSÄ
Rakastamme kahvia
Rakastamme kahvia. Ja haluamme sinun tuntevan samoin. Me, iso pieni kahvipaahtimo, ohjaamme sitä, että kahvin tulee aina maistua paremmalta, tuntua nautittavammalta ja parantua. Paahdamme kahvia, joka haastaa sekä kahviteollisuuden että itsemme, joka päivä. Edellytyksenä sille on pitkäaikaiset ja läheiset suhteemme maailman parhaiden kahvinviljelijöiden kanssa. Yhtä omistautuneita ihmisiä kuin mekin. Kuka myös tietää, kuinka tärkeä ekosysteemi on laadun ja tulevaisuuden kannalta.
Tuloksena on parempaa kahvia kaikille.
TERVETULOA
MEIDÄN PAAISTIMME
On selvää, että raakakahvin laatu on tärkeää, mutta yhtä tärkeää hyvän kupin kannalta on se, miten se on paahdettu. Huolellinen ja kärsivällinen ovat kaksi avainsanaa makujen kehittymiselle kunnolla. Parhaan maun erottaminen jokaisesta pavusta on todellinen käsityö. Jokaisella kahvilla on ainutlaatuinen tapa olla todella hyvää ja se voi vaihdella sadonkorjuun mukaan. Mestaripaahtimomme testaa ja kuppia (nimi kahvin maistelemisesta) ja testaa ja kuppia uudestaan ja uudestaan, kunnes paahtoprofiili on asetettu.
Olemme erittäin ylpeitä paahtimostamme, joka valmistui vuonna 2017. Se on itse asiassa yksi Euroopan moderneimmista erikoiskahvipaahtimoista! Täällä on suuria ja pieniä paahtimoita, joiden toisesta päästä on suora yhteys raakakahvivarastoon ja toisesta pakkauskoneisiin.
KAHVIBAARIMME
Kahvilamme Helsingissä ja Tukholmassa ovat aina käymisen arvoisia paikkoja olitpa sitten kahviammattilainen tai vasta kahvista innostunut. Kaikissa kahviloissamme keskiössä on aina kahvi ja muut herkut ovat sitten erinomaisena lisänä.
Lue lisää
VISIOMME
Yksinkertaisimmillaan meillä voisi olla vain visio parhaan makuisesta kahvista, mutta koska parhaan makuisen kahvin taustalla on pitänyt tehdä niin monta asiaa oikein, niin meillä on visio kaikille paremmasta kahvimaailmasta.
Mikä on erikoiskahvi?
Jotta laatua voitaisiin vertailla ja arvioida reilulla tavalla kaikkialla maailmassa, kansainvälinen kahvijärjestö SCA on kehittänyt 100 asteen asteikon. Mikä tahansa kahvi, joka saa vähintään 80 pistettä, on erikoiskahvia.
Brew guides
Tästä löydät meidän perusteelliset oppaat hyvän kahvin valmistamiseen. Oppaissa käydään läpi myös jauhatuskarkeuden tärkeys, jos kahvi jauhetaan itse. Kahvin määrä suhteessa vesimäärään on myös erittäin tärkeässä roolissa.