TILAA

kahvia

Nyt saat tilattua myydyimpiä kahvejamme myös kestotilauksena! Kaikkiin House ja Flavours -sarjan kahveihin voidaan soveltaa kestotilausmallia. Lue lisää, miten tilaus toimii ja tutustu tuotteisiin!

Kirjaudu sisään hallitaksesi tilauksia.

FAQ

Subscriptions are automatically renewed according to your selected delivery interval and the products will be automatically delivered by the shop after each successful renewal.

For example, if you started a monthly subscription, then the system will automatically charge your credit card each month and you will get the products delivered each month, without the need to place the order by yourself!

Yes, of course. You can pause or cancel a subscription any time you want in the customer portal, as seen in the screenshot below. The only time when the subscription can't be cancelled is if you started a subscription which requires a certain number of payments before you can cancel it.

The customer portal can be accessed through the magic link you received in the email that was sent to you when you placed an initial subscription order in the shop. You can also access your subscriptions if you create and account in your shop. 

You can skip or reschedule the charge in the customer portal. Each scheduled delivery will have a Skip payment button next to it, which you can use to skip the charge. You can reschedule the charge by clicking on the Reschedule button next to the delivery date.

Of course. You can add products to your subscription in the customer portal. Just click on theEditbutton in the products card and edit, remove or add products to your subscription.

If the subscription can't be renewed because a payment can't be processed you will receive an email with a link where you can safely update your payment method.

Our subscriptions are powered by Seal Subscriptions - additional info can be found here.

If you cant find the answer to your question just send us an email at webshop@johanochnystrom.se

MEILLE JOHAN & NYSTRÖMILLÄ

KAHVI ON KAIKKI KAIKESSA

Rakastamme kahvia. Ja haluamme sinun tuntevan samoin. Me olemme iso pieni kahvipaahtimo ja teemme joka päivä töitä sen eteen, että kahvi maistuu hyvältä ja on kaikella tapaa parempaa. Haluamme jatkuvasti haastaa itseämme paahtimona ja samalla haastaa koko alaa tekemään asioita paremmin. Kaiken lähtökohtana on pitkäaikaiset ja läheiset suhteet maailman parhaisiin kahvintuottajiin, jotka ovat yhtä omistautuneita työlleen kuin mekin. He ovat oivaltaneet, että kuinka tärkeä rooli luonnon monimuotoisuudella on kahvin laadun ja koko alan tulevaisuuden kannalta.

Tuloksena on parempaa kahvia kaikille.

MODERNI

PAAHTIMOMME

On selvää, että raakakahvin laatu on tärkeää, mutta yhtä tärkeää lopputuloksen kannalta on se miten kahvi on paahdettu. Huolellisuus ja riittävä aika ovat kaksi avainasiaa, jotta maut pääsevät kehittymään kunnolla. Se että jokaisesta kahvista saadaan kaikki mahdollinen potentiaali irti vaatii paljon osaamista ja käsityötä. Jokainen kahvi ja sato ovat aina yksilöitä, joiden ominaisuudet vaihtelevat satokausien mukaan. Paahtomestarimme koepaahtavat ja "cuppaavat" kahveja uudestaan ja uudestaan, kunnes oikea paahtoprofiili on löytynyt.

Olemme erittäin ylpeitä paahtimostamme, joka valmistui vuonna 2017. Se on itse asiassa yksi Euroopan moderneimmista erikoiskahvipaahtimoista! Meillä on eri kokoisia paahtimia, jotka sijaitsevat samoissa tuotantotiloissa sekä raakakahvivaraston että pakkauskonelinjaston kanssa.

LUE LISÄÄ

VISIOMME

Yksinkertaisimmillaan meillä voisi olla vain visio parhaan makuisesta kahvista, mutta koska parhaan makuisen kahvin taustalla on pitänyt tehdä niin monta asiaa oikein, niin meillä on visio kaikille paremmasta kahvimaailmasta.

LUE LISÄÄ

MIKÄ ON ERIKOISKAHVI?

Jotta laatua voitaisiin vertailla ja arvioida reilulla tavalla kaikkialla maailmassa, kansainvälinen kahvijärjestö SCA on kehittänyt 100 asteen asteikon. Mikä tahansa kahvi, joka saa vähintään 80 pistettä, on erikoiskahvia.

LUE LISÄÄ

BREW GUIDES

Tästä löydät meidän perusteelliset oppaat hyvän kahvin valmistamiseen. Oppaissa käydään läpi myös jauhatuskarkeuden tärkeys, jos kahvi jauhetaan itse. Kahvin määrä suhteessa vesimäärään on myös erittäin tärkeässä roolissa.

LUE LISÄÄ