COLD DRINKS

KYLMÄT JUOMAT KAHVISTA

KYLMÄ BREW

Cold brew:stä on tullut viime vuosien aikana todella suosittu. Tämä virkistävä kuumien kelien juoma on lisäksi erittäin helppo tehdä myös itse. Tarvitaan vain pientä ennakointia, sillä uuttumisaika on 12 tuntia. Cold brew valmistuu kätevästi vaikka yön aikana jääkaapissa.

COLD BREW TONIC

Cold Brew Tonic on kerrassaan loistava janonsammuttaja! Toimii hyvin niin päivällä hiekkarannalla kuin aperatiivina illallisellakin. Tonic tuo kivasti luonnetta cold brew -kahvin pehmeään makuun ja lopputulos on herkullisen hienostunut.

ICED COFFEE

Jääkahvi on ihan parasta kuumana kesäpäivänä. Lisäksi se on helppo valmistaa, kunhan vain tietää muutaman simppelin jutun. Täältä löydät meidän parhaat vinkit, jotka toimivat jopa myös ihan tavallisella kahvinkeittimellä!

KYLMÄT JUOMAT ESPRESSOSTA

Iced latte

Jäälatte vain yksinkertaisesti on niiiin hyvää kuumana kesäpäivänä! Jos sinulla on espressolaite kotona, niin täydellinen jäälatte onnistuu helposti myös itse tehtynä. Ja tämä juoma toimii muuten kaikkien "maitojen" kanssa ihan yhtä hyvin.

ESPRESSO TONIC

Sinulle, joka muutenkin valmistat espressoja kotona, tämä on ehdoton suositus! Erittäin virkistävä juoma, jossa voimakas espresso kohtaa pirskahtelevan tonicin. Toimii yhtä hyvin viilentävänä piristysruiskeena kuin kesäisen ateriankin päälle.

ICED MOCHA

Iced mocha -juomassa espressoa täydentää ihana suklaisuus. Kermainen suutuntuma jäiden kera tekee tästä kerrassaan ihanan kesäkahvin.