Perculator kahvi - monien suosikki

Kahvin suhteen harvoin käy niin selväksi, että meillä on erilaisia ​​makuja. Jotkut rakastavat kahvin keittämistä, toiset pitävät mieluummin pikakupillisesta keitettyä kahvia, kun taas jotkut asiantuntijat eivät voi kuvitella mitään muuta kuin kupillista vastajauhettua ja käsin keitettyä kahvia. Tässä emme ole edes perehtyneet siihen tosiasiaan, että valittavana on erilaisia ​​paahtoja ja erilaisia ​​muunnelmia kahvipapujen suhteen. Lyhyesti sanottuna: kahvista voi helposti tulla enemmän elämäntapa, jos haluat todella perehtyä aiheeseen.

Jos toisaalta haluat vain maistuvan kupin kahvia heti aamulla herätessäsi, perculator-kahvi on suositeltavaa. Perculator-kahvi on monien selvä suosikki, ja tähän on monia eri syitä. Osittain kyse on helppokäyttöisyydestä ja osittain myös siitä, että tuotettu kahvi on erittäin hyvää.

Koska kyse on myös melko yksinkertaisesta käytöstä ja nopeasta reitistä haudutuksesta kuppiin, se on vielä yksi etu, joka on mainittava. Perkulaattori on myös melko siisti sisustuselementti keittiöön. Ruostumaton teräs sopii usein erittäin hyvin muun suunnittelun kanssa. Lyhyesti sanottuna: on syitä, miksi monet ihmiset haluavat perculator-kahvia.

 

Perculator kahvi - ajattele tätä

Jos haluat nähdä perculator-kahvin puhtaan käytön näkökulmasta, on otettava huomioon tietyt asiat. Perkulaattorin ohje voi olla paikallaan ja aloitamme kuvailemalla perkulaattorin periaatetta. Se olettaa, että kahvi ja vesi ovat samassa astiassa, mutta jossa kahvi on suodattimessa päällä ja vesi puolestaan ​​alla.

Vesi lämmitetään, alkaa kiehua käynnistyspainikkeen painamisen yhteydessä ja kiehuva vesi johdetaan putkea pitkin ylös kahviin, jossa se suodatetaan. Vesi virtaa siivilän läpi useita kertoja ennen kuin se on saavuttanut absoluuttisen kiehumispisteensä ja kahvi on valmis.

Tämä on ero esimerkiksi keitettyyn kahviin, jossa vesi virtaa kerran läpi. Toinen ero - ja selvä etu - on se, että vältyt kahvinsuodattimelta ja sen käsittelyssä kokevasta kömpelyydestä. Perkulaattorikahvilla sinun tarvitsee vain pestä suodatin, jossa kahvi on - tietysti sen jälkeen, kun jäähdytetty sisältö on tyhjennetty roskakoriin.

 

Perculator - mikä kahvityyppi on paras?

Mikä kahvilaji on paras? Perculator-kahvilajikkeita ja siitä, mikä maistuu parhaiten, on melkein yhtä vaikea vastata kuin ikuiseen kysymykseen narun pituudesta. Maku on henkilökohtainen ja voit edullisesti kokeilla omalla tavallasi. Pieni vinkki voi kuitenkin antaa opastusta. Tummapaahdettu kahvi antaa voimakkaan, karvasmakean ja lähes savuisen maun ja on luultavasti se, mihin useimmat ihmiset ovat tottuneet. Keskipaahdetut kahvit ovat usein täyteläisiä, hieman pähkinäisiä ja suklaaisia ​​ja tasapainoisia. Kevyempi paahtoinen kahvi on usein eloisaa, makeamman puolen ja hieman hedelmäisen kupin kanssa.

Kun on aika annostella perkolaattorikahvia, laitetaan kahvikauha (6-7 grammaa) 1 dl:aan vettä. Mutta kuten tavallista: löydä suosikkisi ja sinulle parhaiten sopiva annos!

 

Osta laadukasta kahviamme netistä täältä!

 

FAQ

Mikä on perkulaattori?

Perkulaattori on kahvinkeitin, jossa vesi suodatetaan kahvin läpi useita kertoja ja jossa et tarvitse suodatinta. Keität kahvisi samassa yksikössä, mutta eri lisäkkeillä. Perkulaattori antaa hyvän maun ja voit myös pitää kahvin lämpimänä ilman, että se palaa.

Millainen kahvi perkulaattorille?

Tavallista keitettyä kahvia suositellaan yleensä, mutta se toimii myös hieman karkeammin jauhetun kahvin kanssa. Suosittelemme, että ostat myllyn, jotta voit valita koko kahvivalikoimastamme perkulaattoriisi!

Voitko käyttää keitettyä kahvia perkulaattorina?

Kyllä se sujuu täydellisesti!

Kuinka keittää kahvia perkulaattorissa?

Kaada kylmää vettä säiliöön ja kaavi sitten kahvia suodattimeen/siivilä. Sitten laitat putken siivilöihin ja varmistat, että se kiinnittyy perkulaattorin pohjassa olevaan renkaaseen. Laita kansi päälle. Laita perkulaattori päälle, niin saat pian ihanan kupin kahvia nautittavaksi.

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →