Paras kahvi kaupungissa

KAHVILAMME

Kahvibaareistamme löydät aina tuoreimman valikoimamme kahvia, teetäja tarvikkeita. Tutustu paikan päällä meidän tapaamme valmistaa kahvit. Tekipä mielesi sitten hedelmäistä pour over -kahvia, espressoa, suolaista tai makeaa, niin menusta löytyy mistä valita. Olemme myös koonneet myyntihyllyyn hyvän valikoiman klassikoita ja moderneja kahvinvalmistustarvikkeita.

Tukholma

Swedenborgsgatan

Södermalmin sydämestä löydät ensimmäisen konseptimyymälämme. Täältä kaikki alkoi. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Aukioloajat ja saapumisohjeet

Tukholma

Hantverkargatan

Kaupungin kahvien lisäksi tämä paikka soveltuu täydellisesti työn tekoon ja tapaamisten pitämiseen.

Aukioloajat ja saapumisohjeet

Tukholma

Odengatan

Nappaa kahvi mukaasi tai jää vaikka koko päiväksi. Kuten odottaa saattaa, niin meillä on laaja valikoima kahva ja teetä suoraan paahtimolta.

Aukioloajat ja saapumisohjeet

Helsinki

Kanavaranta 7

Kanavaranta 7:ssä, muutaman askeleen päässä presidentinlinnasta, Katajanokan rannasta, löydät Helsingin kahvilamme. Täältä löydät laajan kahvimenumme huolellisesti baristojemme valmistamana sekä paljon tilaa jossa kahvitella viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä. Hyllyistämme löydät laajan valikoiman vastapaahdettua kahvia, teetä sekä välineitä kotiin ostettaviksi.

Aukioloajat ja saapumisohjeet

Haluatko syventää kahvitaitojasi?

Lahjakortti - Kurssi
Lahjakortti - Kurssi
Lahjakortti - Kurssi
Lahjakortti - Kurssi

Lahjakortti - Kurssi

€105,50 NICE PRICE Tallenna
Kurssi Brew Basic

Varastossa juuri nyt 0 kappaletta.

Mielestämme kahvi- ja teetietämys on yhtä tärkeää kuin itse juomat. Nämä arvokkaat raaka-aineet käyvät läpi monta vaihetta ennen kuin ne tarjoillaan kupissa ja juuri siksi on tärkeää, että joka vaihe tehdään yhtä ammattitaidolla kuin edellinenkin. Tarjoamme useita erilaisia kursseja kahviloille, ravintoloille ja putiikeille, ja myls kaikille muille, jotka ovat asiasta kiinnostuneita ja haluavat yksinkertaisesti oppia lisää. 

Kurssitarjonnastamme löytyy varmasti sopiva kurssi kaikille, myös yksityishenkilöille. Ja jos mietit kurssia vaikka lahjaksi, niin kokemuksesta tiedämme, että hyvän kahvin tai teen ystävälle kurssi on aina arvostettu lahja.

Lue lisää kurssiemme sisällöstä täällä.