HORECA

TARJOA PARASTA KAHVIA

Parempaa kahvia! -tapaamme sanoa. Mitä se sitten tarkoittaa? Tiivistettynä se tarkoittaa, että ketjun jokainen toimija haluaa tarjota parasta. Viljelijät, tuottajat, paahtajat, myyjät ja tietenkin baristat. Onnistuminen vaatii koko ketjulta paljon, mutta lopputulos palkitsee kaikki! Lue lisää toimitusketjun vaiheista pavusta kuppiin.

Eli juuri tämän vuoksi me olemme loistava valinta kahvi- ja teekumppaniksi. Ota yhteyttä ja myyjämme ovat sinuun yhteydessä.

Kunnianhimomme

ERITTÄIN HYVÄ KAHVI

Asiakkaanamme pääset valitsemaan yhdessä kahviammattilaisten kanssa valikoiman, joka sopii yrityksenne toimintaan ja tarpeisiin.·Meillä on kahveja eri paahtoprofiileissa: vaaleapaahdetuista hedelmäisistä, tummapaahdettuihin vahvoihin. Valikoimamme laajuuden ansiosta löydämme aina sopivat kahvit ja laaja valikoima mahdollistaa kahvien vaihtelun esimerksi eri sesonkien aikana. Monet asiakkaistamme ovat vaihtaneet kahvivalikoimaa kalenterivuoden aikana ja se on tietysti meidän mielestä erityisen palkitsevaa!

TÄSTÄ EMME TINGI

KESTÄVÄ TAPA TOIMIA

Mikä sitten on toimintamallimme nimi? Täytyyhän sillä olla nimi, jotta se tunnistetaan ja siihen osataan liittää tiettyjä elementtejä. Direct Trade ja suorakauppa voisivat olla toimivia nimiä, mutta niidenkin käyttöön liittyy haasteita. Ehkä oleellisinta onkin karsia turhat ja jäljitettävyyttä sekä laatua heikentävät välikädet pois ja vastaavasti keskittyä löytämään ne oikeat välttämättömät välikädet toimitusketjuun.

OLET OSAAVISSA KÄSISSÄ

ASIANTUNTEVA PALVELU

Meillä on töissä varmasti pohjoismaiden parhaita kahvityyppejä. Olipa kyse sitten paahtajista, myyjistä tai baristoista, niin kaikki me jaamme saman intohimon laadukkaaseen kahviin. Kaikki osaamisemme on luonnollisesti myös asiakkaidemme, eli teidän käytössä.

MEILTÄ LÖYDÄT KAIKEN

Kahvi, Tee & Tarvikkeet

Tajusimme varhain, että poikkeuksellisen makuelämyksen tarjoamiseen tarvitaan oikeat työkalut. Parhaan kahvin lisäksi huolehdimme myös siitä, että sinulla on siihen parhaat laitteet ja palvelu. Ja keitä me olisimme, jos meillä ei olisi myös laajaa teevalikoimaa?

Täältä löydät meidän valikoima teetä Dear Tea Societylta.

tärkein kaikista

KOULUTUS

Parasta kahvia valmistavat henkilöt, jotka osaavat ja ymmärtävät kahvin jokaisen vaiheen tärkeyden matkalla kohti sitä täydellistä kuppia. Meillä on tämä tieto ja hyvän kahvin asiaa ei edistäisi se, että pitäisimme tiedon ja osaamisen itsellämme, vaan ensisijaisen tärkeää on jakaa tätä osaamista. Juuri tästä syystä haluamme tarjota kahvi- ja teekoulutusta asiakkaillemme. Ilmoittaudu mukaan!

KIINNOSTUITKO PAREMMASTA KAHVISTA?