KIITOS VUODESTA 2023

Vuosi on mennyt taas vauhdilla. Sanotaan, että kun on kivaa, niin aika menee kuin siivillä ja kahvin näkökulmasta on tosiaan ollut hyvä vuosi. Jos tarkastellaan vuotta laajemmassa perspektiivissä, niin vuosi on ollut raskas – sota ja kärsimys Euroopassa jatkuu, talous on taantumassa ja ilmastokriisi pahenee. Näiden rinnalla kahvi tuntuu aika mitättömältä, mutta pitää samaan aikaan muistaa, että kahviin voimme vaikuttaa ja juuri siksi paremmalla kahvilla on väliä.

Meillä Johan & Nyströmillä vuoteen on mahtunut paljon. Lanseerasimme uudet tuotesarjat uusine pakkauksineen eli paljon on muuttunut, mutta yksi pysyy eli kahvien korkea laatu! Uusien House, Flavours, Farmers ja Prime -sarjojen myötä valikoimamme sai selkeämmän rakenteen ja jokaisen on helppo valita sieltä mieleisensä kahvi.

Vuoteen on mahtunut taas useampikin alkuperämaamatka ja oikeastaan jokaisen reissun myötä niiden merkitys yhteistyössä kasvaa. Meistä on tullut iso kahviperhe ja tapaamiset tuottajien kanssa tuntuvat siltä, kuin ystäviä näkisi. Yhdessä voimme oikeasti tehdä kahvimaailmasta paremman!

Dear Tea Society – eli meidän rakas teebrändimme on myös saanut osansa vuoden aikana tapahtuneista uudistuksista. Nimistöä on päivitetty ja yhdenmukaistettu. Erityisesti teeannospussien helppous ja upea maku ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme.

Tulevaan vuoteen 2024 lähdemme globaaleista ongelmista huolimatta hyvillä mielin. Keskitymme asioihin joihin voimme oikeasti vaikuttaa. Se miten hyvää kahvia ja teetä asiakkaamme juovat on meidän käsissämme. Tästä olemme ylpeitä ja samaan aikaan nöyrän kiitollisia, sillä ilman meidän kaikkia asiakkaitamme ei olisi meitä eikä myöskään meidän mahtavia kahvituottajia. Yhdessä teemme kahvista parempaa.

Iso kiitos kuluneesta vuodesta! Toivotamme kaikille iloista joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

Heikki Pirnes, Johan & Nyström Suomi


JOULULAHJAMME

Joululahjamme ohjataan taas tuttuun tapaan kahvituottajille, jotka nostavat rimaa sitä mukaan kuin onnistumisia tulee. Tänä vuonna olemme mukana Brasiliassa FAF Coffeen “2050” -projektissa, joka keskittyy luonnon monimuotoisuuden tukemiseen. He innovoivat tulevaisuuden kahvitilaa, jossa kasvaa vieri vieressä mm. mahonkia, moringaa, banaania ja tietenkin kahvia. Tavoitteena on luoda luontainen ekosysteemi, joka ei ainoastaan voi hyvin, vaan lähtee hiljalleen myös parantamaan omaa ympäristöään. Tässä systeemissä jokaisella kasvilla on oma paikkansa ja tarkoituksensa – ja voitte vain arvata, että kahvi voi takuulla hyvin tällaisessa ympäristössä.


← vanhempi postaus Uudemmat viestit →