Nyt se on valmis - Johan & Nyströmin uusi kahvivalikoima

Vaikka ulkoisesti onkin muuttunut paljon, niin kahvit ovat tuttuja ja aivan yhtä hyviä kuin aina ennenkin. Huippuluokan raakakahvit ja ihmisten osaaminen ovat edelleenkin kaiken keskiössä. Lisäksi olemme nyt ottaneet käsittelyyn tuotepakkaukset ja päivittäneet ne selkeämpään muotoon. Myös pakkausmateriaaleissa on tapahtunut muutoksia parempaan suuntaan.

House. Flavours. Farmers. Prime. Esittelyssä neljä uutta kahvisarjaamme.

HOUSE sarjamme kahveista löytyy varmasti lempikahvi ihan jokaiselle hyvän kahvin ystävälle. Konstailemattomia, erinomaisia ja tuttuja makuja eli juuri sitä mitä hyvältä kahvilta sopiikin odottaa. Sarja pitää sisällään mm. kestosuosikit Fikan ja espresso La Bomban, mutta sarjaa on hiljattain täydennetty myös mielenkiintoisilla uutuuksilla kuten Dark Knight ja Perduras. Sarjan kahveja on saatavilla useassa eri pakkauskoossa sekä papuina että jauhettuna.

FLAVOURS on sarjana täysin uusi, mutta uusien nimien takana on vanhoja tuttuja erittäin pidettyjä kahveja. Sarjan kahvien nimet ja makuprofiilit pysyvät samoina ympäri vuoden satokausista riippumatta. Sarjan taustalla on ajatus, että voimme tarjota ympäri vuoden tuoretta kahvia samalla makuprofiililla ja saman nimen alla. Sweet Serenity, Delicious Days, Bold statement – kuulostavat hyvältä ja maistuvat vielä paremmalta! Sarjan kahvit on helppo tunnistaa uudesta ja yhtenäisestä designista.

FARMERS sarja nimensä mukaisesti keskittyy aina tiettyihin tuottajiin. Tuottajat ovat mukana kahvin kaikissa vaiheissa aina viljelystä vaiheissa aina viljelystä ja sadonkorjuusta prosessointiin asti. Näissä kahveissa näkyy kirjaimellisesti heidän ammattitaitonsa. Sarjan kahvit ovat pieniä eriä ja saatavilla rajoitetun ajan. Sarjan kahvit on nimetty aina kyseisen tuottajan mukaan.

PRIME sarjasta löytyvät ne kaikista eksklusiivisimmat kahvit! Sarjan kahveja paahdetaan 3-4 kertaa vuo-dessa tai toisin sanoen aina, kun ostajamme saavat käsiinsä kahvin, joka erottuu edukseen aivan poikkeuksellisen laadukkaana. Erät ovat luonnollisesti erittäin pieniä ja niiden paahtoprofiili on tarkkaan harkittu. Prime-pakkaukset erottuvat selkeästi muista pakkauksista kultaisella etiketillään, joka hienolla tavalla alleviivaa kahvien ylellistä luonnetta. Todellisia huippukahveja ainutlaatuisten kahvien ystäville!


PAKKAUKSEN merkitys missä tahansa tuotteessa on valtava. Luonnollisesti elintarvikkeessa kuten kahvissa sen tärkein tehtävä on säilyttää pakkauksen sisältö mahdollisimman hyvänä. Pakkauksen toinen tärkeä tehtävä on välittää fiilis itse tuotteesta ihmiselle, joka oletuksena saa tuotteen ensimmäistä kertaa käteensä. Näiden kahden asian pohjalta olemme tehneet valtavasti töitä parhaan mahdollisen pakkauksen löytämiseksi ja nyt uudet pakkaukset ovat vihdoin valmiita. Uuden kahvipussin pinta on osittain hieman karkea kontrastina kiiltävälle pinnalle, jota suurin osa pussista on. Etikettimateriaali on normaalia pehmeämpää eli pussi tuntuu kädessä todella miellyttävältä. Etikettien design on lähes kokonaan uusi, mutta halusimme kuitenkin tuoda vanhoista pusseistamme mukaan kahvien makuprofiilista kertovan värimaailman, joka näkyy ennen kaikkea Flavours-sarjan ilmeessä. Kaikki pakkaukset ovat pohjaväriltään valkoisia ja niiden sivuissa on vihreää kuvitusta, joka symboloi kahvin luontaista vehreää ja vuoristoista kasvuympäristöä. Pakkauksen materiaaliin ja sen kierrätettävyyteen on myös kiinnitetty paljon huomiota. Yhdessä suomalaisen Wipakin kanssa olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä ja nyt uudet pakkaukset ovat täysin kierrätettävää muovi-monomateriaalia


Valikoimamme kahvit löydät sivuiltamme johanochnystrom.fi, kahviloistamme sekä jälleenmyyjiemme valikoimista. Jos haluatte meidän kahvit kahvilaanne, ravintolaanne tai toimistollenne, niin laittakaa viestiä info@johanochnystrom.fi ja jutellaan asiasta lisää.


CONTACT

Heikki Pirnes Country Manager Finland
heikki.p@johanochnystrom.fi

Catrine Gyllensten Brand Manager
catrine.g@johanochnystrom.se


Täältä löydät tietoa ja kuvia - www.johanochnystrom.fi/press/news

Ensimmäisenä Farmers-sarjassa tuomme kahvin Gracia Cruzilta, joka on aikaisemmin ollut valikoimassamme nimellä Pineapple Thief. Kyseessä on Yellow Catuai lajike – suursuosikki jo vuosien ajan.

Sweet Serenity on yksi uusista kahveistamme Flavours-sarjassa. Löydät kahvista pehmeän maitosuklaan sävyjä, marjaisuutta sekä makeaa hedelmäisyyttä – makuelämys on tasapainoinen. Tämä kahvi on saatavilla papuina sekä jauhettuna 250 g pakkauskoossa ja uskomme, että tästä tulee menestys!

Pakkauksen uusi design seuraa graafista linjaamme, jota olemme viime vuosina päivittäneet. Materiaali tuntuu kädessä samanaikaisesti hieman karkealta, pehmeältä ja ylelliseltä. Lisäksi termopainatus (tekstit, jotka painamme suoraan pussiin kuten EAN koodi, paahtimomestarin nimi ja parasta ennen) eivät ole koskaan näkynyt näin selvästi.


KAHVI ON MEILLE ISO ASIA JA TULEE AINA OLEMAAN

Haluamme että se on sitä myös teille. Emme usko, että kahvin suhteen olemme koskaan valmiita vaan aina voimme tehdä asioita paremmin. Kahvi voi aina maistua paremmalta ja olla ympäristön kannalta kestävämmin tuotettu. Emme kuitenkaan yksin voi muuttaa kahvialaa, joten haluamme jatkuvasti omalla esimerkillämme haastaa koko alaa tekemään asioita paremmin. Me olemme hyvässä asemassa, kun saamme työskennellä parhaiden kahvituottajien kanssa, jotka jakavat visiomme kaikille paremmasta kahvimaailmasta. Tätä samaa kohti haluamme koko alan menevän.CONTACT

Heikki Pirnes Country Manager Finland
heikki.p@johanochnystrom.fi

Catrine Gyllensten Brand Manager
catrine.g@johanochnystrom.se


Täältä löydät tietoa ja kuvia - www.johanochnystrom.fi/press/news

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →