JOULUINEN KAHVIKISA

VOITA VUODEN KAHVIT

Mahtavaa, että sinäkin olet ostanut tai saanut ehkä lahjaksi meidän Joulukahvia. Pääset siis nauttimaan erittäin hyvästä kupillisesta reilun kaupan luomukahvia ja olet mukana tukemassa aurinkosähköprojektia Burundissa! Lisää projektista voit lukea täältä

Lisäksi voit vielä osallistua kahviaiheiseen visailuun ja voittaa vuoden* kahvit käyttöösi!

KAHVIAIHEINEN KISA

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja lähetä vastauksesi – toivotaan, että onni suosii juuri sinua! Vastaa viimeistään 31. joulukuuta. Voittajan nimi ilmoitetaan 10. tammikuuta tällä sivustolla sekä lisäksi olemme yhteydessä voittajaan sähköpostilla.

Ja vaikka onni ei suosisikaan sinua vuoden kahvien muodossa, niin meillä on lisäksi viidelle melkein yhtä onnekkaalle voittajalle luvassa pieni yllätyspalkinto.

KISAAMAAN!

* indicates required
Osallistumalla kisaan tilaat samalla meidän sähköisen uutiskirjeen
Mikä seuraavista on kahvituottajan nimi? *
Kuinka heidän tarvitsema sähkö tuotetaan tällä hetkellä? *
Millä nimellä kutsutaan kahvien prosessointipaikkaa? *

*KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kahvin vuosittainen kulutus perustuu tilastoihin, joiden mukaan kahvia kuluu Suomessa noin 10 kg vuodessa per henkilö. Palkinto on siis 10 kiloa vapaavalintaista suodatinkahvia valikoimistamme 500 g pusseissa. Voit valita kahvin joko papuina tai suodatinjauhettuna. Toimitus jaetaan kahteen osaan ja toimitetaan puolen vuoden välein, jotta kahvi pysyy tuoreena. Johan & Nyström vastaa toimituskuluista valittuun noutopisteeseen, mutta voittaja vastaa lunastamiseen mahdollisesti liittyvistä muista kustannuksista.

Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen ja hänellä tulee olla osoite Suomessa. Palkinnon kokonaisarvo on enimmillään noin 360 €. Kilpailun järjestäjä on Johan & Nyström Oy ja Johan & Nyström Oy:n henkilökunta suorittaa arvonnan.

Osallistumalla kilpailuun tilaat samalla Johan & Nyströmin uutiskirjeen, joka lähetetään 1-2 kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeiden sisältö on vain ja ainoastaan asiaa kahvista eli ei siis mitään turhaa spämmiä.

Arvonnassa henkilötietoja kerätään ainoastaan palkintojen toimittamista ja uutiskirjeen lähettämistä varten. Palkintojen toimittamista varten henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetusten mukaisesti.