Kahvi

Tykkää monimuotoisuutta ja kukoistaa parhaiten päiväntasaajan ympärillä korkealla korkeudella

Kahvipuiset menestyvät ilmaston muuttuessa kuumina päivinä ja viileinä yönä ja kasvanut pääasiassa Afrikassa, Etelä-Amerikassa, Keski-Amerikassa ja Aasiassa. Arabica kasvaa 1000-2000 m: n korkeuksissa, yleensä tropiikan välillä. Kahvi kasvi arvostaa auringonvaloa siellä ja hieman jäähdytin ilmasto korkealla korkeudella.


Kaikki alkaa papuja, jotka on istutettu lastentarhassa kasvaa. 9-15 kuukauden kuluttua heistä on tullut noin 30 cm pitkä ja laittaa kentälle, jossa he voivat kasvaa voimakkaasti. Kahvin kasvattamiseksi on erilaisia ​​menetelmiä, parasta on työskennellä luonnon kanssa ja ylläpitää alkuperäistä eläimistöä sekoittaa muita lajeja, kuten banaani ja ananaspuita. Kasvillisuuden monimuotoisuuden suuri etu on se, että kahvipuita saa kasvaa varjossa muiden puiden alla ja hallita siten kuumia päiviä paremmin ja että sieni-iskujen riski pienenee. Sadonkorjuu pienenee, mutta laatu kasvaa.


Ensimmäinen kukinta tapahtuu 3-4 vuoden kuluttua, kasvi on nyt kasvanut puuhun ja kukat muuttuvat vuorostaan ​​kahvi marjoihin. Harvest esiintyy yleensä kerran vuodessa noin 40 viikkoa kukinnan jälkeen. Suurin osa kahvista on korjattu käsin ja ei ole harvinaista ihmisille, jotka työskentelevät poiminnan kanssa, jotka liikkuvat sadon kanssa, kun sitä vaaditaan eniten työvoimana tilalla sadonkorjuun aikana.


Sadon jälkeen puut menevät Dvalan. Sitten heidät karsistetaan voimakkaamman kasvun ja se on myös hyvä tilaisuus tarkastaa maa ja toinen kasvillisuus.
Jos haluat kasvi kahvia, on optimaalinen käyttää kahvipapuja, jolla on edelleen pergamentti vasemmalle. Se on kuitenkin poistettu raakakahvipapuista, jotka on tarkoitus paahdettua. Näitä voidaan myös käyttää, mutta on hieman suurempi riski, että papu ei kasvaa. Kahvipavut haluavat liota 24 tuntia ennen istutusta. Käytä hiekkaa sekoitettua maaperää ja aseta papu noin 2 cm maan pinnan alapuolelle. Käännä pavunlevyn puoli alas ja kaareva ylöspäin. Temppu, joka aiheuttaa sen kasvaa, on osittain pitää maaperä kevyesti kostea (jossa on edullisesti kasteltu alhaalta, esimerkiksi tynnyriä) ja asettaa sen lämmitysmatto tai lämmitetty kylpyhuoneen lattia. Kasvivalaisin on todella suositeltavaa, koska se on tumma suurimman osan vuodesta Ruotsissa.


4-6 viikon kuluttua bikes papu eteenpäin, anna sen kasvaa voimakkaasti noin 2 viikkoa ennen kuin se istutetaan syvempään pottiin. Ensimmäiset pinaatti-kaltaiset terät projektivat muutaman viikon kuluttua transplantaatiosta ja kutsutaan "vauvanlehteiksi". Sen jälkeen, kun se vain eteenpäin, jatka kastelua niin tarttumalla se pois ja muodostavat enemmän terän paria.


Odotettujen operaattorin tuotto on 7-8 vuoden kuluttua täydellisissä olosuhteissa. Kärsivällisyys on hyve. Ja hyve on itsevalmistettu kahvi.

 

Onnea!

kahvitieto

Uudemmat viestit →