Kahvit ulkona – aina parasta!

Vihdoinkin - parempaa kahvia missä ikinä kuljetkin!

Kun aurinko alkaa nousemaan taivaanrannassa ja luonto alkaa heräilemään uuteen päivään, niin meistä useimmilla alkavat ajatukset kääntymään hyvän aamukahvin suuntaan. Jos haluat nauttia kahvisi missä tahansa luonnon helmassa, niin meillä on sinulle mahtava kahviuutuus!

Kahvit ulkona – aina parasta!

Raikas ilma, rauhoittavat maisemat ja kupillinen höyryävää kahvia ­– vaikea keksiä mitään parempaa! Jotenkin luonnossa kaikki maistuu aina paremmalta. Ehkä se on se luonnon rauha, joka saa aistit herkistymään. Toki elämystä varmasti auttaa se, kun kahvi on parasta mahdollista!

Perinteisen retkikahvin haasteet

Kahvia on juotu luonnossa tietenkin jo vuosikymmeniä, mutta siihen on aina liittynyt tietyt haasteet. Kuinka kauan termarikahvit pysyvät lämpiminä. Onko repussa tilaa kahvin valmistusvälineille. Kun on tottunut hyvään kahviin, niin haluaisi hyvää myös luonnon keskellä. Yleensä jonkin näistä kanssa on jouduttu sietämään kompromisseja – mutta ei enää.

Täydellistä!

One Cup Drip Kit toimii loistavasti siellä missä ikinä kuljetkin! Ei termareita, ei kahvin valmistusvälineitä – ainoastaan kevyet ja kompaktit Drip Kitit laukussa mukana. Tarvitset vain kuuman veden ja kupin. Hyvän kahvin ystäville, jotka haluavat tinkiä kantamuksista, mutta ei kahvista.

Näin valmistat kahvit One Cup Drip Kit:llä

Valmistus on yhtä hyvää kuin helppoakin:

  1. Ota filtteri pakkauksestaan.
  2. Avaa filtteri katkaisumerkin mukaisesti ja aseta pidikkeet kupin reunoille.
  3. Kaada filtteriin kuuma vesi noin puoleen väliin ja anna kahvin tippua hetken aikaa. Toista sama vielä kolmesti.
  4. Nosta filtteri varovasti kupin päältä ja nauti kahvista!


Mikä tekee One Cup Drip Kit:stä erityisen?

Se kulkee helposti mukana, kahvi on yhtä laadukasta kuin koko muukin valikoimamme ja sen valmistaminen on helppoa kaikissa olosuhteissa. Täydellinen kahvisetti siis heille, jotka kulkevat omia polkujaan ja rakastavat hyvää kahvia!

Sopiva kahvi joka seikkailuun

Suklainen ja hasselpähkinäinen Bold Statement, makea ja pähkinäinen Fika sekä voimakas ja aavistuksen savuisa Bourbon Jungle – valitse kolmesta oma suosikkisi.

Johan & Nyström – 20 vuotta parempaa kahvia

Johan & Nyströmillä on alusta asti ollut vahva näkemys paremmasta kahvista. Laadultaan parempaa, ympäristölle parempaa – kaikille parempaa! Paahdamme kahvit omalla, yhdellä koko euroopan moderneimmalla, paahtimolla. Tunnemme kahvituottajamme pitkältä ajalta ja toimitusketjua valvoo kolmantena osapuolena Enveritas.

One Cup Drip Kit on tehty teille, jotka nauttivat hyvästä kahvista osana retkeilyä ja ulkona olemista. Eli seuraavan kerran kun suuntaat luonnon helmaan, niin ota Drip Kit matkaasi ja testaa miten helppoa ja hyvää retkikahvi voikin parhaimmillaan olla!

brygga kaffe Haudutettua kahvia kahvivinkit

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →