UUSI PAKKAUS SUUNNITTELU SUPERLIMITED KAHVIA

Miten yksi maailman kalleimmista kahveista paketoidaan siten, että siitä välittyy selvästi poikkeuksellinen laatu? Yhteydessä tänään hyvin rajoitettu julkaisu Los Lajones Geisha Panamasta lanseeraamme myös aivan uuden mallin, joka tekee juuri niin. Utelias luova prosessi ja tapa siellä? Totta kai haluamme kertoa siitä lisää.

Tänään vapautamme hämmästyttävä kahvi lajike Geisha Panamasta, hyvin rajoitettu erä vain 35 kiloa ja kahdeksan on täynnä makea kukka makuja, persikka ja punainen marjoja. Ensin haluamme tietysti kertoa hieman enemmän kahvista ja tuottajasta, jotta saat koko kuvan tuotteesta.

GRACIANO CRUZ & LOS LAJONES

Suhteemme Graciano Cruziin ulottuu lähes 20 vuoden taakse. Kun Graciano aloitti kahvinsa jalostamisen luonnollisena ja hunajana, moni pudisteli päätään. Eikö kahvi Panamasta maistuisi tuolta? Graciano jatkoi tyylillään ja nyt monet tuottajat tekevät samoin ja nämä kahvit ovat maailman halutuimpia.

Graciano Cruz on johtanut Los Lajonesin maatilaa vuodesta 1992. Maatila sijaitsee baru-tulivuoren rinteillä ja on yksi Panaman korkeimmista sijainneista maatiloista. Tilan 160 hehtaarista vain 35 istutetaan kahvilla, loput ovat pääasiassa metsää, jossa asuu 40 prosenttia enemmän hyönteisiä ja 20 prosenttia enemmän lintuja verrattuna keskivertotilaan. Graciano istutti Geishapuita vuonna 2009 Loma Alta - nimiseen kartanoon. Äärimmäinen korkeus siellä yli 2000 metriä tarkoittaa, että vuorokauden keskilämpötila on 18 astetta, joka todella auttaa kahvia levätä yön aikana ja kehittää monimutkaisempi rakenne.

UUSI PAKKAUS

Julkaisun yhteydessä oli tärkeää korostaa tämän kahvin poikkeuksellista laatua. Halusimme jotain, joka tuntuu ylelliseltä, tyylikkäältä ja riisutulta. Halusimme sen olevan laukku ja koska puhumme niin rajoitettu kahvi, ja niin vähän pussit, (tuotamme vain 175 kpl) voisimme olla luovempia tässä julkaisussa, unelma skenaario markkinointiosastolle!

Luova prosessi on todella ollut melko yksinkertainen vain koska meillä on niin fantastinen tuote työskennellä. Olemme työskennelleet sitäkin enemmän juuri oikean materiaalin ja ammattitaidon eteen. Laukku on valkoinen, matta ja on resealable zip, jotain, että me kaikki pidämme hyvin paljon, koska se pitää kahvin tuoreena pidempään. Ei mennyt montaa minuuttia ennen kuin aloimme puhua kullasta, vaikka tiesimme sen tarkoittavan sitä, että meidän oli käsimerkittävä Laukut. että.

Laukku on valmistettu mattamuovista, jossa ei ole alumiinikerroksia, ja siksi se on helppo kierrättää. Se on myös hiilidioksidineutraali ja vaikka toivoisimme, että se olisi kompostoitavissa ja että sillä ei olisi ympäristövaikutuksia, tämä on silti hyvä tie eteenpäin.

Kun vihreän kahvin ostaja Jonas Hult kuppasi ja löysi makumuistiinpanot "kukka, persikka ja punaiset marjat", pantone-kartta meni eteenpäin ja etiketin väri valittiin. Yhdessä fantastic Hassen kanssa Painotalo SLG: ssä Danderydissä tuotimme etiketin päällystämättömään paperiin, johon oli kaiverrettu Pantone 487 U ja teksti kultafolioon.

Näin kuvailee markkinointiosaston suunnittelija Catrine Gyllensten uutta pakkausta:

"Se tuntuu niin hauskaa tämän julkaisun! Limited Editions on nyt tyylikäs matta, valkoinen "quad suljettu" laukku sileä vetoketju, joka varmistaa kahvin pysyy tuoreena. Edessä olemme valinneet merkin ylellinen päällystämätön laatu. Rakastan päällystämätöntä paperia ja sitä tunnetta, kun tunnet kontrastin mattapehmeän pussin ja karkeamman paperin välillä. Takana on älykäs etiketti, jossa on rei ' itys, jotta pussi voidaan avata siistillä tavalla, ja niin tiedot pysyvät jopa punnittuaan ensimmäiset pavut.

Kuten tavallista, haluamme korostaa tuottajiamme ja kahvin ainutlaatuisia ominaisuuksia sekä tekstinä että visuaalisesti pussissa. Etiketin ihana väri tulee tietenkin kahvin makukuvauksesta ja olemme valinneet typografian, joka on tunnistettavissa muusta valikoimastamme. Se osoittautui sairaaksi!”

Tuloksena on 200 gramman pussi uskomatonta kahvia ja toivomme, että saat mahdollisuuden kokeilla sitä, kotona tai käsin haudutettuna yhdessä kahvibaareistamme!

Työpaikat J&N:llä uutinen alkuperä

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →