UUTUUKSIA VALIKOIMISSA

Kahvifilosofiamme on paahtaa ja myydä korkealaatuista kahvia hinnalla, joka on perusteltu, ja tulee pitkäaikaisilta tuottajakumppaneilta joiden toiminnan tunnemme. Jos yksikin elementti muuttuu haasteelliseksi, niin joudumme väistämättä tarkastelemaan valikoimaamme.

Tuplasertifioidun Sumatra Gayon hinta on noussut viime vuosien aikana tuntuvasti. Me maksamme kahvissa laadusta, joten sinänsä laatuun perustuva hinnannousu on täysin hyväksyttävissä ja jopa toivottavaa, mutta Gayon tapauksessa hinnannousun taustalla on muita tekijöitä. Tämän lisäksi emme ole onnistuneet löytämään meidän vaatimukset täyttävää ja pysyvää osuuskuntakumppania, vaan olisimme olleet pakotettuja taas uuden satokauden alla etsimään uuden kumppanin. Tästä syystä olemme tehneet päätöksen jättää Sumatran kokonaan pois valikoimistamme.

Kun joku hyvä kahvi poistuu, niin tilalle tulee jotain vielä parempaa. Perduras on upea lisä single origin –kahviemme sarjaan. Sesongista riippuen kahvit tulevat joko Perusta tai Hondurasista. Alkuperä siis vaihtuu satokausien mukaan, mutta makuprofiili pysyy aina samana. Kahvin maussa on alkuperästä riippumatta toffeeta, nougaata sekä punaista omenaa. Kahvi on luomu- ja Reilun kaupan sertifioitua.

Kahvi on saatavilla 500 g pusseissa papuina ja jauhettuna. B2B asiakkaille lisäksi 1 kg pusseissa papuina ja 120 g annospusseissa jauhettuna.

Haudutettua kahvia uutinen alkuperä

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →