SUKLAAA JOULUKAHVILLA

Suklaakaramelli kahvinporon ja hiutalesuolan kanssa on erittäin hyvää. Kova ihana karamelli, jossa on paljon suklaan makua. Sulatettu rapea, joka kohtaa suolaisuuden, tekee kaikesta täydellisen.

Muista, että voit vaihdella makua usealla eri tavalla samalla karamellierällä. Otin kulman ja ripottelin laastilleJoulukahvipavut. Herkullista kahvilastujen ja hieman suolan päällä.

Resepti: Linn Utbultsaltsomsocker.se

Suklaa toffee kahvimyllyllä

Suklaa karamelli,16 isoa väriä

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 1 rkl vaniljasokeria tai 1 vaniljatanko
  • 3 dl kuohukermaa
  • 4½ dl kidesokeria
  • 1 ½ dl tummaa siirappia leipäsiirappia toimii
  • 1 reilu ripaus hiutalesuolaa
  • Koristele
  • 3 ruokalusikallista laastia Joulukahvipavut
  • hiutale suolaa maun mukaan


Toimi näin!

  1. Sulata voi miedolla lämmöllä ja hienonna suklaa. Lisää suklaa muiden ainesten kanssa, sekoita. Keitä taikinaa keskilämmöllä sekoittamatta liikaa noin 20-30 minuuttia, kunnes se on hieman paksuuntunut. Sekoita ja keitä karamelli 124 asteeseen.
  2. MortlaJoulukahvipavut, kunnes saat hienon kahvimyllyn.
  3. Vuoraa vuoka noin 20*30 cm leivinpaperilla, kaada joukkoon suklaakaramelli ja ripottele päälle kahvinporot ja hiutale suola. Anna hyytyä huoneenlämmössä vähintään 6-8 tuntia, mutta mielellään yön yli. Leikkaa sitten karamelli melko suuriksi paloiksi.

Haluatko toisen erittäin herkullisen reseptin? Tarkista se sitten täältä pehmeät piparkakut kahvikuorruteella!

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →