Kesäkahvi kaudella tulee Kolumbiasta

Tuntuu niin ihana antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tyylikäs syvä sukellus alkuperämaassa Kolumbia ja myös tietyn alueen tämän maan, vain Lounais-Kolumbian osa. Nimen nimi täällä on herkullinen tämä maa ei ole mikään alkuperäinen, täällä hengittää koko kahvin kansakunnan. Maan 32 alueesta, 20 niistä on kahvituotanto, se on vaikuttava!
 
On myös mainittava, että maa on kolmannessa paikassa maailmanlaajuisen kahvintuotannon kannalta. Tee lyhyt historiallinen flashback niin kerro meille kirjat, joita ensimmäiset kahvipuiset perustettiin maan pohjoisosassa 1800-luvun lopulla.  Meidän pitäisi olla kiitollisia ainutlaatuisesta korkeasta kahvin laadusta, että tämä maa toimittaa, 2016 oli 40% koko kahvi-viennistä erityinen kahvi ja luku on ehdottomasti kasvanut sen jälkeen. Laatu liittyy voimakkaasti tässä maassa sijaitseviin hämmästyttäviin olosuhteisiin; Maassa on koko kolme vuoristoaluetta, biologinen monimuotoisuus on erinomainen, runsaasti tulivuoren maaperä, kyllä, olosuhteet ovat todella optimaalisia maailmanluokan kahvituotantoon!

Kesä kolme singleä tulevat Huilan alueilta, Nariño ja Cauca. Huilassa sijaitseva Pedro ja Nelsy Farm Finca La Chorrera ja tämä on alhaisin kahvia, joka on 1700 m Ö.h.  Sitten hyödyntämme hieman korkeampaa maalaista Finca Eucaliptos, 1820 m Ö.h. Kuka sijaitsee Caucassa ja omistaa Carlos Todubalan. Absoluuttisella korkeimmalla korkeudella on Eiver Melos Farm El Kairo vaikuttavasta 2300 m.H: stä. Tämä sijaitsee Narino alueella. Kasvava kahvi niin korkealla korkeudella, että Eiver tekee on periaatteessa mahdotonta, mutta kiitos oli ainutlaatuinen ilmasto täällä, hän onnistuu, mutta tämä suuri haaste. Korkeus meren yläpuolella on suuri vaikutus kahvin makuun, koska ilmasto on kylmempi, mitä korkeampi tulet. Tämä puolestaan ​​johtaa siihen, että kahvipuita kehittyy hitaammin ja kehittää siten maukkaita monimutkaisuutta kahvin. Jos yleistät kaikki kaikki, voi sanoa, että korkeus noin 1000 m. Antaa kahvi matalalla hapolla ja mukava makeus. Menet jopa 1500 - 2000 m ö.h. Joten se antaa paljon kukka, hedelmäinen ja vinous luonne. Sitten saat likimääräisen kuvan korkeuden vaikutuksesta kahviin. 
 
Nyt kun saimme tietyn maantieteellisen tietämyksen näistä tiloista, voimme tutustua hieman enemmän tuottajien kanssa. Mitkä yhdistyvät nämä tuottajat ovat omistautuneita, kovaa työtä ja suuri osa ammatillista tietämystä. Tämä on esimerkiksi ottanut Eiver Meloa viidenteen paikkaan Kuppi huippuosaamista. 2018. Tämä on erittäin arvokas kilpailu, joten se on todella kuitti, mitä hämmästyttävä kahvi tuottaa!


Tunbala on täydellinen esimerkki digitaalisesta työstä. Hän on lähtenyt vain mahdollisuudesta myydä teollista laatua nyt voi myydä kahvia erityisen kahvina. Tämä tarkoittaa, että hän voi kestää kolme kertaa paljon maksetaan kahvista, upeasta saavutuksesta!
 
Pari Pedro ja Nelsy ovat todella tutkaparia, heillä on heidän omistautumisensa kahvintuotantoon, jota hallinnoi taidetta, jotta saat kahvia sijoittamaan itsensä 15 parasta kilpailua Kolumbian sai lahjakkuutta.

Katsotaan nyt luola alas hieman, mitä tekee kaikki kahvia erottuvat.
 
Aloitamme ensimmäisen kahvin me paahdettu kesäksi, hämmästyttävä kahvia Eiver Melo. Ajattelimme, että toimivat erittäin hyvin kaapin (se on hedelmäinen kahvia makuja papaija, punaherukat ja mantelit), minkä vuoksi se oli ensimmäinen pois tästä Suite ihana kesän kahvia. Ehkä epätavallisen korkea kulttuuri korkeus (2300 M. H.) on vahva vaikuttava tekijä tässä kahvia vihje? On myös korostettava, että Eiver on oikea kilpailu ihminen, hän on jättänyt maksuja niin arvostetun kilpailun Cup of Excellence. Joka vuosi vuodesta 2014. Vaikka kiinteän kahviin ei sellaiseen vaikutukseen, se tuotetaan aikomus aina saavuttaa korkein laatu!
 

Lähes Juhannus me paahtaa kahvin Pedro ja Nelsy Zapata. Jos tuottaja lähettää kahvia osallistumaan kahvia kilpailussa tiedät, että kahvi on jotain ylimääräistä. Tässä tapauksessa se annetaan myös korostaa, että se on "vaaleanpunainen Bourbon". Joten mikä erottaa vaaleanpunainen Bourbon tavallisesta Bourbon mietitkö? Lyhyesti voidaan sanoa, että ylitys lajikkeiden Punaisen Bourbon ja keltainen Bourbon. Vaaleanpunainen Bourbon edelleen monta kertaa siitä varietum Geisha, joka tunnetaan sen elegantti hedelmäisyys ja kukinnan. Mutta on enemmän yksityiskohtia mainita tämän lajikkeen, että se on havainnut, että sillä on suurempi glukoosipitoisuus eli eräänlainen sokeri, tämä tarkoittaa, että saamme koholla kaunis makeutta kuppiin. Yhteensä Summarum on vaaleanpunainen Bourbon hieman ylimääräistä ihastuttavia kukka luonnetta, makuja mango ja punaiset omenat.

Katsotaan rauhassa keskittyä kahvin herra Tunubala. Mitä erottuu tämä kahvi on yhdistelmä lajikkeen, jota on käytetty ja joissa paikalla se on tuotettu. AloitammeLajikkeen, se on siten typica ja se on keskeisessä asemassa kaikkien lajikkeita. Vuodesta Typican, monet muut lajikkeet on kehitetty ja se tunnetaan hyvin suuri kupin kuppi. On mielenkiintoista vain herra Tunubala n hyvin vanha typica on, että vuosien varrella, uusi ainutlaatuinen hybridi on muodostettu. Uudet hybridit eivät ole aina tyylikkäästi houkuttelevalta, mutta tämä todella erottuu, se kutsuu meitä ihana antelias makeus yhdistettynä elementtejä sitruuna, aprikoosi. Mutta liian vivahde se kaikki hieman tulisi myös lisätä vaikutuksia erittäin hedelmällistä maata. Hedelmällisyyden on seurausta koko viiden jokien yhteneväiset tällä alueella. Tämän lyhyen laskemme, ymmärrämme, että on olemassa niin monia tekijöitä, jotka vaikuttavat kahvin lopulliseen ainutlaatuinen maku profiilia. Ota tämä huomioon nauttia tästä houkutteleva kesänä.
 
Yhteistä kaikille näille kolme kahvi on, että ne käsitellään pesty prosessi menetelmällä. Massa on siten poistettu ja sitten kahvi on fermentoitu, pestiin ja kuivattiin lopuksi. Mikä on tärkeää korostaa, että käsittely on, että lajike on keskeinen rooli prosessissa prosessin hiekkaa, erityisesti massa- ja sokeri kirjekuori. Juuri nämä kaksi osaa kahvin marja, joka suomea pääosa ravinteita liittyviä mikro-organismeja käyminen. Määrä ja joukko ravinteita voi vaihdella lajikkeen lajikkeeseen, joten ymmärrämme myös hieman, miksi eri lajikkeiden antaa meille eri makua profiileja. Mikä on niin ihana, että voimme todella tuntea näitä viattomia eroja näissä kahvia. Ourusters varmista ottamaan huomioon kaikkia näkökohtia kahvin identiteetin: laji, lajike, sen terroir ja prosessi menetelmällä.


Mitä voimme oppia näistä kolmesta kahvia? He kutsuvat meitä paremmin valmistamaan kuinka osa Kolumbian kahvikulttuurin voi maistaa. Se osa, joka antaa hienovaraisempia makuelämys, täynnä monimutkaisuutta, kuppi että haasteita ja kysymyksiä, mitä kuppi kahvia todella on! Muista kuitenkin, olemme kaikki erilaisia, jotkut haluavat tarkalleen seurata miksi kuppi maistuu se, toiset vain haluavat kaataa ylös kuppi ja makaamaan riippumatossa ja nauttia tietäen, että määrä kahvia on absoluuttisen maailmassa luokka!
 
Päätän haluaa sinulle fantastinen kesän ja muistaa, kahvi laatu on keskeinen rooli kuinka hyvä kesän tulee!
 
Eskil Edblad, Koulutuspäällikkö, kulttuuri Kuljetus & Coffee Yoda Johan & Nyström

Kolumbia kahvitieto

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →