Earl Grey latte

En Earl Grey latte är som en mjuk paus i tekoppens värld. Len, krämig och med den där distinkta doften av bergamott som gör att man andas lite långsammare. Perfekt när dagen behöver lugnas, när regnet smattrar mot rutan eller när du bara vill dricka något riktigt gott.

Vi gör vår på Earnest Earl, förstås. Ett ekologiskt svart te smaksatt med bergamott- och citronolja. klassiskt, elegant och tidlöst.

Vem är Earnest Earl?

Earnest Earl är en vän av det förflutna. Han dagdrömmer om brev skrivna med bläck, bud som flyger med duvor och bibliotek som Alexandria. När världen går för fort brygger han sitt klassiska svarta te med bergamott och påminner sig om att vissa saker aldrig går ur tiden.

 

Du behöver
  • 2,5 g Earnest Earl - en single pack pyramid

  • 100 g / 1 dl vatten

  • 6 g lönnsirap / ca 1 tsk - kan bytas mot honung eller uteslutnas

  • 150 g havremjölk - eller annan mjölk du gillar

 

Så här gör du
  1. Koka upp vattnet till 100°C.

  2. Låt teet dra i 4 minuter för en koncentrerad brygd – använd bara 100 g vatten istället för en hel kopp. Dra inte längre, då blir smaken obalanserad.

  3. Ta upp tepåsen och rör ner lönnsirapen.

  4. Värm och skumma mjölken tills den blir mjuk och luftig. Häll den över teet.

  5. Luta dig tillbaka och njut.

 

Prova fler teer

En te-latte kan göras på många olika teer – prova dig fram och hitta det som känns mest du. Varför inte en julig variant med Mulled Wine Santa

← vanhempi postaus

Julkaffe
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Julkaffe
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi

Joulukahvi

€13,00 NICE PRICE Säästä
SISÄLTÖ Hela bönor
Innehåll 250 g
Språk Svenska

Maussa ihanaa suklaisuutta ja aavistus kuivattuja hedelmiä. Maku täynnä joulua!

Meidän joulukahvi tulee tänä vuonna Brasiliasta ja Hondurasista. Kahvit tulevat tuottajilta, jotka jakavat kanssamme omistautumisen laadukkaalle ja ympäristön kannalta kestävästi tuotetulle kahville. Maussa ihanaa suklaisuutta ja aavistus kuivattuja hedelmiä. Maku siis täynnä joulua! Brasiliasta kahvit tulevat kahdelta tuottajalta – Naimegin perheeltä Fazenda Pantanosta ja Sanchezin perheeltä Fazenda Dois Irmãosista. Hondurasista kahvit tulevat Benjamin Pazilta, joka on tunnettu tuottaja kahvialalla.

Viljelijöiltä, tuottajilta, paahtajilta - meiltä kaikilta sinulle. Hyvän joulukahvin takaa löytyy valtava määrä intohimoa ja osaamista - ja sen maistat kupissasi.

SANCHEZIN PERHEEN tila Fazenda Dois Irmãos sijaitsee Cerrado Mineiron alueella ja he ovat tuottaneet tilalla kahvia jo yli 30 vuoden ajan. Perheen tytär Maria Gabriela on ottanut koko ajan enemmän vastuuta tilan toiminnasta ja nykyään heidän kahvitila on oiva esimerkki siitä, kun pitkä perinteet kohtaavat uudet innovaatiot. Maria Gabriela on panostanut erityisesti regeneratiiviseen eli uudistavaan viljelyyn sekä kahvien natural-prosessointiin. Myös kahvien jäljitettävyyteen kiinnitetään erityishuomiota.

NAIMEGIN PERHE on ollut kahvialalla pitkään, melkein jo 60 vuotta. Heidän tilallaan Fazenda Pantanossa kasvaa kahvin lisäksi paljon vihanneksia. Heillä on myös karjaa ja he tuottavat juustoja. Heidän tilansa sijaitsi aikaisemmin Paranássa, mutta toistuvien hallatuhojen vuoksi he halusivat uuden alun uudessa paikassa ja näin he päätyivät nykyiselle tilalleen. Heidän sitoutumisensa on ihailtavaa, sillä vaikeuksista huolimatta, kuten esimerkiksi tulipalon, joka tuhosi täysin heidän kahvinprosessointitilansa, he ovat taas jaloillaan ja entistä parempina. Uudelleen rakentamiseen liittyy aina uusia mahdollisuuksia, jotka heidän tapauksessaan ovat tarkoittaneet aurinkosähkön hyödyntämistä sekä luonnonmukaisiin lannoitteisiin siirtymistä.

BENJAMIN PAZ on kahden kahvitilan ylpeä omistaja. Tämän lisäksi hän tekee yhteistyötä useiden Luoteis-Hondurasin Santa Barbaran vuoristoalueella toimivien pientuottajien kanssa. Alueella on aivan erityinen mikroilmasto eli alueen toistuva sumuisuus vähentää paikallisesti auringon määrää, joka pidentää kahvimarjojen kypsymisaikaa. Tämä tuo alueen kahveihin aivan erityisen makeuden. Benjaminin omilla tiloilla kasvaa Hondurasissa melko harvinaisia lajikkeita kuten Panama Geisha ja SL-28. Kahvitilojen lisäksi Benjaminilla on tärkeä rooli Beneficio San Vincentessä, jossa on hänen perheensä prosessointiasema sekä vientiyritys. Hänen toiminnallaan on ollut suuri merkitys Santa Barbaran alueen kahvien kehityksessä huippukahveiksi ja hän on ollut mukana monen paikallisen tuottajan matkassa, kun he ovat saavuttaneet menestystä esim. Cup of Excellencessä.

This content type will accept rich text to help with adding styles and links to additional pages or content. Use this to add supplementary information to help your buyers.

You can use product metafields to assign content to this tab that is unique to an individual product. Use tabs to highlight unique features, sizing information, or other sales information.