SUKLAAA JOULUKAHVILLA

Suklaakaramelli kahvinporon ja hiutalesuolan kanssa on erittäin hyvää. Kova ihana karamelli, jossa on paljon suklaan makua. Sulatettu rapea, joka kohtaa suolaisuuden, tekee kaikesta täydellisen.

Muista, että voit vaihdella makua usealla eri tavalla samalla karamellierällä. Otin kulman ja ripottelin laastilleJoulukahvipavut. Herkullista kahvilastujen ja hieman suolan päällä.

Resepti: Linn Utbultsaltsomsocker.se

Suklaa toffee kahvimyllyllä

Suklaa karamelli,16 isoa väriä

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 1 rkl vaniljasokeria tai 1 vaniljatanko
  • 3 dl kuohukermaa
  • 4½ dl kidesokeria
  • 1 ½ dl tummaa siirappia leipäsiirappia toimii
  • 1 reilu ripaus hiutalesuolaa
  • Koristele
  • 3 ruokalusikallista laastia Joulukahvipavut
  • hiutale suolaa maun mukaan


Toimi näin!

  1. Sulata voi miedolla lämmöllä ja hienonna suklaa. Lisää suklaa muiden ainesten kanssa, sekoita. Keitä taikinaa keskilämmöllä sekoittamatta liikaa noin 20-30 minuuttia, kunnes se on hieman paksuuntunut. Sekoita ja keitä karamelli 124 asteeseen.
  2. MortlaJoulukahvipavut, kunnes saat hienon kahvimyllyn.
  3. Vuoraa vuoka noin 20*30 cm leivinpaperilla, kaada joukkoon suklaakaramelli ja ripottele päälle kahvinporot ja hiutale suola. Anna hyytyä huoneenlämmössä vähintään 6-8 tuntia, mutta mielellään yön yli. Leikkaa sitten karamelli melko suuriksi paloiksi.

Haluatko toisen erittäin herkullisen reseptin? Tarkista se sitten täältä pehmeät piparkakut kahvikuorruteella!

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →

Kaffedrinkar & Juliga bakverk

RSS
Julkaffe
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Julkaffe
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi
Joulukahvi

Joulukahvi

€13,00 NICE PRICE Säästä
SISÄLTÖ Hela bönor
Innehåll 250 g
Språk Svenska

Maussa ihanaa suklaisuutta ja aavistus kuivattuja hedelmiä. Maku täynnä joulua!

Meidän joulukahvi tulee tänä vuonna Brasiliasta ja Hondurasista. Kahvit tulevat tuottajilta, jotka jakavat kanssamme omistautumisen laadukkaalle ja ympäristön kannalta kestävästi tuotetulle kahville. Maussa ihanaa suklaisuutta ja aavistus kuivattuja hedelmiä. Maku siis täynnä joulua! Brasiliasta kahvit tulevat kahdelta tuottajalta – Naimegin perheeltä Fazenda Pantanosta ja Sanchezin perheeltä Fazenda Dois Irmãosista. Hondurasista kahvit tulevat Benjamin Pazilta, joka on tunnettu tuottaja kahvialalla.

Viljelijöiltä, tuottajilta, paahtajilta - meiltä kaikilta sinulle. Hyvän joulukahvin takaa löytyy valtava määrä intohimoa ja osaamista - ja sen maistat kupissasi.

SANCHEZIN PERHEEN tila Fazenda Dois Irmãos sijaitsee Cerrado Mineiron alueella ja he ovat tuottaneet tilalla kahvia jo yli 30 vuoden ajan. Perheen tytär Maria Gabriela on ottanut koko ajan enemmän vastuuta tilan toiminnasta ja nykyään heidän kahvitila on oiva esimerkki siitä, kun pitkä perinteet kohtaavat uudet innovaatiot. Maria Gabriela on panostanut erityisesti regeneratiiviseen eli uudistavaan viljelyyn sekä kahvien natural-prosessointiin. Myös kahvien jäljitettävyyteen kiinnitetään erityishuomiota.

NAIMEGIN PERHE on ollut kahvialalla pitkään, melkein jo 60 vuotta. Heidän tilallaan Fazenda Pantanossa kasvaa kahvin lisäksi paljon vihanneksia. Heillä on myös karjaa ja he tuottavat juustoja. Heidän tilansa sijaitsi aikaisemmin Paranássa, mutta toistuvien hallatuhojen vuoksi he halusivat uuden alun uudessa paikassa ja näin he päätyivät nykyiselle tilalleen. Heidän sitoutumisensa on ihailtavaa, sillä vaikeuksista huolimatta, kuten esimerkiksi tulipalon, joka tuhosi täysin heidän kahvinprosessointitilansa, he ovat taas jaloillaan ja entistä parempina. Uudelleen rakentamiseen liittyy aina uusia mahdollisuuksia, jotka heidän tapauksessaan ovat tarkoittaneet aurinkosähkön hyödyntämistä sekä luonnonmukaisiin lannoitteisiin siirtymistä.

BENJAMIN PAZ on kahden kahvitilan ylpeä omistaja. Tämän lisäksi hän tekee yhteistyötä useiden Luoteis-Hondurasin Santa Barbaran vuoristoalueella toimivien pientuottajien kanssa. Alueella on aivan erityinen mikroilmasto eli alueen toistuva sumuisuus vähentää paikallisesti auringon määrää, joka pidentää kahvimarjojen kypsymisaikaa. Tämä tuo alueen kahveihin aivan erityisen makeuden. Benjaminin omilla tiloilla kasvaa Hondurasissa melko harvinaisia lajikkeita kuten Panama Geisha ja SL-28. Kahvitilojen lisäksi Benjaminilla on tärkeä rooli Beneficio San Vincentessä, jossa on hänen perheensä prosessointiasema sekä vientiyritys. Hänen toiminnallaan on ollut suuri merkitys Santa Barbaran alueen kahvien kehityksessä huippukahveiksi ja hän on ollut mukana monen paikallisen tuottajan matkassa, kun he ovat saavuttaneet menestystä esim. Cup of Excellencessä.

This content type will accept rich text to help with adding styles and links to additional pages or content. Use this to add supplementary information to help your buyers.

You can use product metafields to assign content to this tab that is unique to an individual product. Use tabs to highlight unique features, sizing information, or other sales information.