COLD DRINKS

Cold Brew

Cold brew:stä on tullut viime vuosien aikana todella suosittu. Tämä virkistävä kuumien kelien juoma on lisäksi erittäin helppo tehdä myös itse. Tarvitaan vain pientä ennakointia, sillä uuttumisaika on 12 tuntia. Cold brew valmistuu kätevästi vaikka yön aikana jääkaapissa.

NÄITÄ TARVITSET
 • 55g kahvia (Tehdäksesi uutetta, käytä 75 grammaa kahvia ja 575 grammaa vettä)
 • 750g kylmää vettä
 • Jäitä tarjoiluun
   JA NÄIN SE TEHDÄÄN
   1. Käytä Hario cold brew bottle:a.
   2. Jauha kahvi hieman normaalia karkeammaksi, jos jauhat itse pavuista - suosittelemme tätä, jolloin mausta tulee vieläkin parempi. Cold Brew on joka tapauksessa sen verran simppeli metodi, että jauhetut kahvit toimivat myös loistavasti.
   3. Täytä suodatin kahvilla ja kaada kylmä vesi pulloon suodattimen läpi.
   4. Kiinnitä kansi huolellisesti ja anna kahvin uuttua jääkaapissa 12 tunnin ajan.
   5. Poista suodatin kahveineen.
   6. Tarjoa lasissa jäiden kera.


    KYLMÄT JUOMAT KAHVISTA

    KYLMÄ BREW

    Cold brew:stä on tullut viime vuosien aikana todella suosittu. Tämä virkistävä kuumien kelien juoma on lisäksi erittäin helppo tehdä myös itse. Tarvitaan vain pientä ennakointia, sillä uuttumisaika on 12 tuntia. Cold brew valmistuu kätevästi vaikka yön aikana jääkaapissa.

    COLD BREW TONIC

    Cold Brew Tonic on kerrassaan loistava janonsammuttaja! Toimii hyvin niin päivällä hiekkarannalla kuin aperatiivina illallisellakin. Tonic tuo kivasti luonnetta cold brew -kahvin pehmeään makuun ja lopputulos on herkullisen hienostunut.

    ICED COFFEE

    Jääkahvi on ihan parasta kuumana kesäpäivänä. Lisäksi se on helppo valmistaa, kunhan vain tietää muutaman simppelin jutun. Täältä löydät meidän parhaat vinkit, jotka toimivat jopa myös ihan tavallisella kahvinkeittimellä!

    KYLMÄT JUOMAT ESPRESSOSTA

    Iced latte

    Jäälatte vain yksinkertaisesti on niiiin hyvää kuumana kesäpäivänä! Jos sinulla on espressolaite kotona, niin täydellinen jäälatte onnistuu helposti myös itse tehtynä. Ja tämä juoma toimii muuten kaikkien "maitojen" kanssa ihan yhtä hyvin.

    ESPRESSO TONIC

    Sinulle, joka muutenkin valmistat espressoja kotona, tämä on ehdoton suositus! Erittäin virkistävä juoma, jossa voimakas espresso kohtaa pirskahtelevan tonicin. Toimii yhtä hyvin viilentävänä piristysruiskeena kuin kesäisen ateriankin päälle.

    ICED MOCHA

    Iced mocha -juomassa espressoa täydentää ihana suklaisuus. Kermainen suutuntuma jäiden kera tekee tästä kerrassaan ihanan kesäkahvin.

    KYLMÄT JUOMAT TEESTÄ

    CHILLED MISS GREEN

    Tämä kylmäuutetusta vihreästä teestä sekä Carlbaumin super-herkullisesta cocktail mikseristä valmistettu juoma saa kenet tahansa tiskin takana, tai vaikka omassa keittiössä, säteilemään onnesta!

    RAPARERI MATCHA

    Tällä juomalla teet helposti vaikutuksen ja viilennät ystäviäsi kuumana kesäpäivänä. Matcha ei ole ainoastaan todella herkullista, vaan myös täynnä antioksidantteja ja onkin yksi terveellisimmistä tee-juomista! Sekoita sitä jäiden ja Carlbaumin loistavan cocktail mikserin kanssa ja saat häikäisevän maukkaan alkoholittoman drinkin.

    ROSEMARY EARL

    Niin hienostunut kuin tyylikäskin, niin makea kuin kirpeä. Näin me kuvailisimme tätä juomaa. Meidän klassinen Earnest Earl kohtaa Carlbaumin cocktail mikserin ja lopputulos on kerrassaan lumoava.