COLD DRINKS

Espresso Tonic

Sinulle, joka muutenkin valmistat espressoja kotona, tämä on ehdoton suositus! Erittäin virkistävä juoma, jossa voimakas espresso kohtaa pirskahtelevan tonicin. Toimii yhtä hyvin viilentävänä piristysruiskeena kuin kesäisen ateriankin päälle. 

NÄITÄ TARVITSET
 • 4-5 cl espresso
 • 15 cl Indian tonic
 • Jäitä tarjoiluun
   JA NÄIN SE TEHDÄÄN
   1. Valmista tuplaespresso ja anna sen hieman jäähtyä 
   2. Täytä lasi jäillä
   3. Lisää tonic
   4. Kaada espresso hitaasti lasiin - tonic reagoi herkästi espresson kanssa ja saattaa kuohua 
   5. Koristele appelsiinin viipaleella

   KYLMÄT JUOMAT KAHVISTA

   KYLMÄ BREW

   Cold brew:stä on tullut viime vuosien aikana todella suosittu. Tämä virkistävä kuumien kelien juoma on lisäksi erittäin helppo tehdä myös itse. Tarvitaan vain pientä ennakointia, sillä uuttumisaika on 12 tuntia. Cold brew valmistuu kätevästi vaikka yön aikana jääkaapissa.

   COLD BREW TONIC

   Cold Brew Tonic on kerrassaan loistava janonsammuttaja! Toimii hyvin niin päivällä hiekkarannalla kuin aperatiivina illallisellakin. Tonic tuo kivasti luonnetta cold brew -kahvin pehmeään makuun ja lopputulos on herkullisen hienostunut.

   ICED COFFEE

   Jääkahvi on ihan parasta kuumana kesäpäivänä. Lisäksi se on helppo valmistaa, kunhan vain tietää muutaman simppelin jutun. Täältä löydät meidän parhaat vinkit, jotka toimivat jopa myös ihan tavallisella kahvinkeittimellä!

   KYLMÄT JUOMAT ESPRESSOSTA

   Iced latte

   Jäälatte vain yksinkertaisesti on niiiin hyvää kuumana kesäpäivänä! Jos sinulla on espressolaite kotona, niin täydellinen jäälatte onnistuu helposti myös itse tehtynä. Ja tämä juoma toimii muuten kaikkien "maitojen" kanssa ihan yhtä hyvin.

   ESPRESSO TONIC

   Sinulle, joka muutenkin valmistat espressoja kotona, tämä on ehdoton suositus! Erittäin virkistävä juoma, jossa voimakas espresso kohtaa pirskahtelevan tonicin. Toimii yhtä hyvin viilentävänä piristysruiskeena kuin kesäisen ateriankin päälle.

   ICED MOCHA

   Iced mocha -juomassa espressoa täydentää ihana suklaisuus. Kermainen suutuntuma jäiden kera tekee tästä kerrassaan ihanan kesäkahvin.

   KYLMÄT JUOMAT TEESTÄ

   CHILLED MISS GREEN

   Tämä kylmäuutetusta vihreästä teestä sekä Carlbaumin super-herkullisesta cocktail mikseristä valmistettu juoma saa kenet tahansa tiskin takana, tai vaikka omassa keittiössä, säteilemään onnesta!

   RAPARERI MATCHA

   Tällä juomalla teet helposti vaikutuksen ja viilennät ystäviäsi kuumana kesäpäivänä. Matcha ei ole ainoastaan todella herkullista, vaan myös täynnä antioksidantteja ja onkin yksi terveellisimmistä tee-juomista! Sekoita sitä jäiden ja Carlbaumin loistavan cocktail mikserin kanssa ja saat häikäisevän maukkaan alkoholittoman drinkin.

   ROSEMARY EARL

   Niin hienostunut kuin tyylikäskin, niin makea kuin kirpeä. Näin me kuvailisimme tätä juomaa. Meidän klassinen Earnest Earl kohtaa Carlbaumin cocktail mikserin ja lopputulos on kerrassaan lumoava.