Moka maker: Haudu kahvia kuin oikea barista

Kahvi ei ole vain juoma, se on maailma täynnä makuja, tuoksuja ja perinteitä. Yksi rakastetuimmista ja ajattomista kahvin valmistusmenetelmistä tulee Italiasta, espresson maasta – ja tässä mokankeitin tulee esille.

Sukellaan tähän kahvinvalmistuksen taiteeseen ja tutkitaan, kuinka mokankeitin voi muuttaa kotikahvin valmistuskokemuksesi.

Mikä on mokkanvalmistaja?

Mokakeitin, joka tunnetaan myös nimellä liesitasoinen espressokone, on kaksiosainen metallikahvinkeitin, joka käyttää höyryä ja painetta tehokkaan, täyteläisen espresson keittämiseen. Italiassa 1930-luvulla keksitystä mokakoneesta on tullut kotien peruslaite kaikkialla maailmassa.

 

Mokapanimon edut

Espresso kotona italialaiseen tyyliin
Mokakeittimellä voit nauttia aidosta italialaistyylisestä espressosta poistumatta keittiöstäsi. Se valmistaa vahvan, täyteläisen espresson, joka sopii täydellisesti sellaisenaan tai muiden kahvijuomien, kuten cappuccinon tai latten, pohjaksi.

Yksinkertainen ja käytännöllinen
Hienostuneesta keittoprosessistaan ​​huolimatta mokakeitin on huomattavan helppo käyttää ja huoltaa. Se on yksinkertainen, käytännöllinen ratkaisu niille, jotka haluavat kokea laadukkaan kahvin kotona.

Ajaton muotoilu
Omalaatuisen arkkitehtonisen suunnittelunsa ansiosta mokakoneesta on tullut ikoninen symboli kahvin ystäville maailmanlaajuisesti. Se on sekä toimiva että kaunis katsella.

Kuinka keittää kahvia mokakeittimellä

 

  • Valmistele mokakone: Jaa mokakone ja täytä alempi kammio vedellä. Vesi ei saa mennä venttiilin yli.

  • Täytä kahvilla: Täytä suodatinkori jauhetulla kahvilla. Käytä keskikokoista tai hienoksi jauhettua kahvia. Vältä kahvin pakkaamista liian tiukasti.

  • Keitä kahvisi: Ruuvaa mokakeitin yhteen ja aseta se lämmönlähteelle. Kun vesi alkaa kiehua, se muodostaa höyryä ja painetta, joka pakottaa veden ylös kahvin läpi yläkammioon. Kun haudutusprosessi on valmis, poista mokakone lämmöltä ja odota muutama sekunti ennen tarjoilua.

← vanhempi postaus Uudemmat viestit →